Passat B5.5 - Проблем с отварянето на предна дясна врата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Passat B5.5 - Проблем с отварянето на предна дясна врата
Здравейте! Имам проблем с отварянето на предна дясна врата на Пасат В5.5.Бутона излиза но вратата не се отваря.След някалко заключвания и отключвания се отваря.Някой има ли идея от къде може да е проблема?Благодаря предварително!
Re: Passat B5.5 - Проблем с отварянето на предна дясна врата
Електромоторчето което движи лостовите механизми е на умиране. Нацапва се с микро сажди и контактът отслабва. Някой ден ще спре да заключва без да разбереш. Проблемът се решава с нова брава, китайска с полски надписи с две години гаранция за под сто лева. Оригинална от моргите не препоръчвам понеже сигурно няма да и работи някоя от другите десет функции, а трудът по смяната е същият и ще го правиш два пъти за твоя сметка.
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
има износване в бравата пробвай като отключиш леко удари/ потупаи по дръжката на вратата и пробваи ако се отвори сменяи бравата, играл съм си разглобявал съм смазвал почиствал и накрая никакъв резултат само смяна
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Микроключе или друга част от бравата - само рециклиране / нова.
Аз съм правил всичките на моята кола, две от тях даже по два пъти... Според някои майстори - китайските не изкарват дълго, според други няма смисъл да се ремонтира оригинална... Въпрос на личен избор
Аз съм правил всичките на моята кола, две от тях даже по два пъти... Според някои майстори - китайските не изкарват дълго, според други няма смисъл да се ремонтира оригинална... Въпрос на личен избор

- Drakezoid
- Автомобил: Passat B5_5
- Двигател: 1_8Т AWT 2002
Аз съм с полските две. Едната работи две години и сега ми прави номера и не вдига щифта до горе.
Втората ту отключва, ту не. Обикновено като е студено прави номера.
Сменяй овреме, че после е голям филм като блокира бравата да отвориш врата и да я смениш, особено задните.
Ей на вчера говорих с Дилян Димитров и той вече не ги ремонтирал заради евтините полски.
Та в тоя ред на мисли някой да знае добър майстор, който рециклира брави?
Иначе оргиналдъ е 350 лева уест ауто бургас.
Втората ту отключва, ту не. Обикновено като е студено прави номера.
Сменяй овреме, че после е голям филм като блокира бравата да отвориш врата и да я смениш, особено задните.
Ей на вчера говорих с Дилян Димитров и той вече не ги ремонтирал заради евтините полски.
Та в тоя ред на мисли някой да знае добър майстор, който рециклира брави?
Иначе оргиналдъ е 350 лева уест ауто бургас.
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
рециклажа излиза около 80-90 лева с гаранция , полската /китайска / е около 70 лева за това не се замимават с ремонт направо смяна , ако искаш рециклаж пиши на лично ще те насоча