Пасат 1.9 тди 131 кс. Прекъсва

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Valkata 74
Автомобил:
Двигател:

Пасат 1.9 тди 131 кс. Прекъсва

Мнениеот Valkata 74 » Чет 14 авг 2025 16:55

Здравейте. Имам нужда от съвет,помощ или и аз не знам. Не знам дали е точното място на тази тема,но трябва да потърся помощ.
Значи направо към проблема. От скоро пасатора ми прави номера. Прекъсва при определени градуси,по точно от 50 до 70 градуса. И след като вдигне въпросните 70 градуса и го изгася и запаля отново всичко си идва на място,няма и следа от прекъсване. Закачиха го на компа по време на прекъсването и установиха,че на 1ви цилиндър на дюзата не отива нафта съответно дюзата е фъснала. Но след като го загасих и запалих отново всичко си дойде на място няма грешки. И след тезата за дюзата дойде друга теза която гласи- изпърдян компютър. Моля ви помагайте,че както споменах в предишната тема АМАН ОТ МАЙСТОРИ САМОЗВАНКОВЦИ.Ако някой се е сблъскал с този проблем нека сподели. Ще съм благодарен. Забравих да добавя,че сутрин когато е хладно,сиреч когато отивам на работа и запаля колата никакви проблеми. Върви без прекъсване, но след изминати 2 или3 км.ивдигне 50 градуса и се включва ABS и някво триъгълниче и започва да прекъсва. Докато стигна до работа и е вдигнала вече 70 градуса и като я загася и запаля всичко е ок. Не знам моля ви ПОМАГАЙТЕ.Благодаря предварително.....

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Re: Пасат 1.9 тди 131 кс. Прекъсва

Мнениеот tdi fen » Чет 14 авг 2025 16:57

Прилича на кабел на дюза

Потребителски аватар
Valkata 74
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Valkata 74 » Чет 14 авг 2025 17:14

Здравей tdi fen. Ако е кабел на дюза няма ли да спре работата на дюзата за винаги,ако е кабел то или работи или не. Може и да греша защото съм чувал за студена спойка която може да побърка човека.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 15 авг 2025 7:34

Има си раздел за технически въпроси

:lock

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”