Днес колеги ми написаха акт ... акт за простотия ... влезнах от Л.Каравелов на дясно за към Евлоги георгиев ....спор няма това си е за акт но ако нямаш пропуск на който да пише за коя зона е - при мен пише зоната пише някво "Б" и улици на които не пише че това е маршрут ....напраскаха ми акта без да ми се лигитимират, напраскаха ми акта без свидетел както и старшия ми бъздеше на пиячка а освен това не ми казаха че имам право да пиша възражения и ме накараха да се подпиша .... имам право до 3 дни да си напиша възраженията .
Въпросите ми са 2
1во къде се пишат (не на акта защото там е опоменато) .
2ро дали има смисъл да го правя и дали ще промени това нещата ...целите са следните:
1во правя нарушение за което си плащам но и те си плащат дори с най-високата санкция защото единия ми се подиграваше че ще трябва да сменя работата (което е редно).
или
2ро обжалва ми се акта и на тях им се разминава (най- добре и за 2те страни).
Проблеми с КАТ и разрешаване на тях в този случай.
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
Честно казано, май си изпуснал шанса. Щом си имал съмнения за алкохол е трябвало да го пишеш в акта. Вече и да пишеш почти файда няма. Винаги трябва да се действа на място, предадат ли ги в края на дежурството, отиде
Преди време, ме спряха и 40 минути ми обясняват закони и алиней, стигнахме до там, че ги карах да ми ги четат от закона. На финала писах, че ме въртят 40 минути с цел да им дам пари, г-н милиционера се развика, "Цял ден се занимавам с идиоти като тебе", и тем подобни, исках акта да го допиша, само че много бързо му се изпари желанието да ми го дава, и вече година и половина чакам да ми дойде акта

Преди време, ме спряха и 40 минути ми обясняват закони и алиней, стигнахме до там, че ги карах да ми ги четат от закона. На финала писах, че ме въртят 40 минути с цел да им дам пари, г-н милиционера се развика, "Цял ден се занимавам с идиоти като тебе", и тем подобни, исках акта да го допиша, само че много бързо му се изпари желанието да ми го дава, и вече година и половина чакам да ми дойде акта

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Колега твойто вече е обречена кауза!Свидетел е другият катаджия,а незнам защо не си знаел че може да напишеш възражение!?!Едва ли не е закон,ако те спрат катаджии и ти драснат акт,да го подпишеш с особено мнение!А колкото до това че 1-ят катаджия е бил подпийнал,това неможеш да го докажеш и в РПУ-то никой няма да ти повярва.А че много катаджии са с минимално възпитание и са доста арогантни е ясно!!!Това е така защото болшинството са комплексари и се стремят при първа възможност да ти покажат малкото власт с която разполагат!!! 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А дали ползва търсачката преди да пуснеш темата? Дали погледна във FAQ темата в Основен раздел? Щеше да ти излезе ето тази тема
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
dobrinb написа:А дали ползва търсачката преди да пуснеш темата? Дали погледна във FAQ темата в Основен раздел? Щеше да ти излезе ето тази тема
Леле Добри златен си човече мали сега тъкмо ми предстой точка 7 да изпълнявам ,защото ми казаха че няма смисъл да обжалвъм акта че не ги четът,а направо НП.Сега какво ще правя незнам времето ще покаже

П.П.Сигурен съм ,а и доста хора ми го казват че е така че съм прав и не съм виновен в ситуацията в която ми взеха талона и ми писаха акта,но ...............
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”