Сервиз авто-газ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Сервиз авто-газ

Мнениеот warrior » Пет 24 сеп 2004 10:25

за 3 години, в които карам все на коли газ, има само един сервиз в София, от който съм доволен как правят центровката.

Карате по Борис III посока Перник. Пресичате околовръстното. На около 500 метра се пада в дясно отбивката. Сервиза се намира точно преди мостчето което е на тази отбивка. Като имам време и път натам ще погледна за телефона им и ще го публикувам.

Цени: центровка на газова инжекцион - 15 лева (може и диагностика и центровка на бензин), центровка на карбуратори - 7 лева.

Доволен съм, щото е единственото място, на което след правилна центровка се застопорява сичко със силикон (който кара на газ знае защо!), и ако не си доволен след седмица, като се върнеш си оправят работата.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Чет 11 ное 2004 15:55

Тези момчета дали могат да се справят с "Lambda sonda control" (газова 3-то поколение), в смисъл дали имат необходимата техника за разчитане и настройката му. Тук нашите "майстори" из района само вдигат рамене и оглеждат газовата като полезно изкопаемо

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Пет 12 ное 2004 0:23

Само не ми казвай че работят на нос и слух? Кажи ми че имат стенд и моля те публикувай телефона :)

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Пет 12 ное 2004 9:43

pinci написа:Само не ми казвай че работят на нос и слух? Кажи ми че имат стенд и моля те публикувай телефона :)

разбира се че имат стенд. телефон казаха че имат, но не го вдигали :) цитата е буквален :lol:

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Пет 12 ное 2004 10:26

warrior написа:разбира се че имат стенд. телефон казаха че имат, но не го вдигали :) цитата е буквален :lol:

Еееее жалко. Айде моля те обясни пак къде се намира точно (ако може и карта да приложиш ще бъде перфектно) Благодаря предварително

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Пет 15 апр 2005 18:57

Хора, не мога да повярвам 4е близо половин година в клуба никой не е имал проблеми с газовта... Кажете, моля, читав сервиз където да не претупват нещата...

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 15 апр 2005 21:48

Tihon написа:Кажете, моля, читав сервиз където да не претупват нещата...

Имаме един познат дето има газ сервиз. На няколко познати им слагаха там газови и бяха много доволни, НО винаги има едно НО. Преди 10-ина дни слагахме там газово на брат ми на Голфето, много добре го направиха, но бяха останали някой неща недовършени в бързината /то не е точно тяхна вината, защото бяха казали че ще е готова колата към 15:30 и баща ми отишъл и те не били готови и той им вдигнал един скандал че има среща в 16:30 и т.н./
Ако искаш ще постна адреса.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”