за 3 години, в които карам все на коли газ, има само един сервиз в София, от който съм доволен как правят центровката.
Карате по Борис III посока Перник. Пресичате околовръстното. На около 500 метра се пада в дясно отбивката. Сервиза се намира точно преди мостчето което е на тази отбивка. Като имам време и път натам ще погледна за телефона им и ще го публикувам.
Цени: центровка на газова инжекцион - 15 лева (може и диагностика и центровка на бензин), центровка на карбуратори - 7 лева.
Доволен съм, щото е единственото място, на което след правилна центровка се застопорява сичко със силикон (който кара на газ знае защо!), и ако не си доволен след седмица, като се върнеш си оправят работата.
Сервиз авто-газ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tihon написа:Кажете, моля, читав сервиз където да не претупват нещата...
Имаме един познат дето има газ сервиз. На няколко познати им слагаха там газови и бяха много доволни, НО винаги има едно НО. Преди 10-ина дни слагахме там газово на брат ми на Голфето, много добре го направиха, но бяха останали някой неща недовършени в бързината /то не е точно тяхна вината, защото бяха казали че ще е готова колата към 15:30 и баща ми отишъл и те не били готови и той им вдигнал един скандал че има среща в 16:30 и т.н./
Ако искаш ще постна адреса.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”