добре бе а нали може на 15 метални само да им се направи малко борд или да се обърнат,незнам точно как се казва.неискам да се разширява джантата а само да и се придаде малко по-як вид.
nigga написа:добре бе а нали може на 15 метални само да им се направи малко борд или да се обърнат,незнам точно как се казва.неискам да се разширява джантата а само да и се придаде малко по-як вид.
nigga написа:добре бе а нали може на 15 метални само да им се направи малко борд или да се обърнат,незнам точно как се казва.неискам да се разширява джантата а само да и се придаде малко по-як вид.
Абе,колеги,после как се балансират гумите?Щото реших и аз да си обърна джантите,ама се замислих върху това!!!Ще възникне ли някакъв проблем в това отношение?
Аз лично съм обръщал два комплекта и бях много доволен от резултата-едни mercedes 15 и едни opel 14, които стоят много добре на В3.
При внимателна работа няма никакви проблеми с баланса, само подхождаъте много отговорно към заварките.
След това при слагане на гумите непременно казвайте на гумаджията да я монтира от другата страна /бившата предна/, защото повечето джанти имат разлика в диаметрите.
И не е лошо предварително да се разпробие нов отвор за винтила , а не да берете ядове като мен като ви се наложи да помпате гумите - да залягате под колата
Колеги ако някой има за продаване такива може да ми пише,
искам да си взема и едни такива, бих си направил ама съм от Хасково и тук май няма такъв майстор
къде в Ст.Загора обръщат джанти?имам си 4 и искам от тях да станат 4 а не от 8 / 4 или от 235 / 66...просто 4те с които съм в момента да се преправят но КАЧЕСТВЕНО
chakyla написа:Колеги ако някой има за продаване такива може да ми пише, искам да си взема и едни такива, бих си направил ама съм от Хасково и тук май няма такъв майстор