Здравейте,
въпроса ми е следния как се сваля въпросния ключ?
Преди работеше всичко точно, но започна да грее под въпросния ключ и таблото изгасна- дисплейчетата за изминати километри и часовника работят и се регулират от потенциометета. Иначе всичко си работи в смисъл пускат се къси - дълги, но проблема ми е, че не свети таблото.
Бушоните са здрави.
Благодаря предварително.

Ключ за включване на светлините / габарити, къси, дълги /
Явно не съм се изразил доста ясно, но ти всепак си ме разбрал
, точно това имах в предвид.
Та лампички бушони всичко е здраво.
И за това мисля че е от въпросния ключ защото всичко светеше и ключа грееше сега не грее и не свети.
Опитах да сваля ключа сецах, дърпах ама понеже ме е страх да не го прееб@ реших да питам как да го сваля за да видя какво е грело, ако може някой да ми обясни, ще бъда много благодарен

Та лампички бушони всичко е здраво.
И за това мисля че е от въпросния ключ защото всичко светеше и ключа грееше сега не грее и не свети.
Опитах да сваля ключа сецах, дърпах ама понеже ме е страх да не го прееб@ реших да питам как да го сваля за да видя какво е грело, ако може някой да ми обясни, ще бъда много благодарен

- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
пич само да ти кажа че и при мен се получи сащото и за сажаление няма спасение. Махнах вапросния ключ обаче не можах от там нататак да го доразглобя щото е една платка вътре и познаи ако се счупи какав е ефекта. Иначе ключа се маха много трудно и за това ваобще не се и опитваи (това е само савет) остави го така . Не че не е по добре да свети ама тряя да се примириш с факта . Апък и ме самнява че тая смяна на крушки ватре няма да е много лесна щото маи не са обикновени . Съдя по това че са закрепени на платка.
Дано съм помогнал с нещо
Дано съм помогнал с нещо

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”