Ходова част
- BoboRace
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ходова част
Каде мога да ида на стенд за ходовата част. След удар в една адска дупка спуках джанта и след като я оправих и всичко би трябжало да е наред, над 100км/ч. волана започва да ми играе и така до кам 130. Опасявам се че може да има нещо изкривено по ходовата част и искам да проверя.
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Почти във всеки сервиз може да ти помогнат! Аз лично съм ходил два пъти на един в Младост падатам се по пътя на автобусна линия 111 малко след Деницата там където автобуса се отбива в ляво за неговата последна спирка ( незнам как съм обяснил ). Доволен съм от работата им.
Но ти що не им е....а ма...та. Да викнеш КАТ да ти пишат АКТ който ти разбира се нема да подпишеш да напишеш , че си паднал в дупка , да вземеш фактури за целия ти ремонт и после - ДЕЛО срещу общината . Да им се............ майката тъпа и да ти платят за още една кола.( Аз поне така бих направил)

Но ти що не им е....а ма...та. Да викнеш КАТ да ти пишат АКТ който ти разбира се нема да подпишеш да напишеш , че си паднал в дупка , да вземеш фактури за целия ти ремонт и после - ДЕЛО срещу общината . Да им се............ майката тъпа и да ти платят за още една кола.( Аз поне така бих направил)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”