Колеги помагайте- проблем с вежди за голф 3:(
- Me4ev_77
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: AWT 2001
Колеги помагайте- проблем с вежди за голф 3:(
Здр. на всички.Отскоро съм горд собственик на Голф-3.Значи колата много ми харесва-модела е GL,1.4 ABD.Искам да си сложа вежди на калниците катко при моделите GT,GTI.От форума един колега продава такива вежди,но за двуврат голф -3 GTI.Той ми каза,че нямало да станат точно за моята кола,понеже е с 4 врати-лайсните по предния и задния калник щели да се закрият и пречат евентуално за поставяне на веждите по калниците,наистина ли е така?Така няма ли да може да се напаснат по някакъв начин веждите по калниците и да не стои евентуално кофти-нещо да са 'накъдрени или др.'
по калнците и евентуално дължината на самата вежда да е по различна и да стоят по-къси на калника или по-дълги?Ще ви бъда благодарен ако ме посъветвате какво да правя.

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, по моргите иди и ис намери каквото ти трябва. Виж какво можеш да вземеш от твоя човек, после вземи останалото от морга и ги боядисай да станат еднакви, защото при всички случаи ще са по-избелели едните. За боя много добър бил препарат на SONAX - KANSTSTOFF NEU или на TURTLEEAX - BLACH HROME. За повече инфо се разрови из секцията НАПРАВИ СИ САМ, от там ги видях, има и добри коментари. Успех, виждичките са супер работа, и аз мн ги уважавам 

- icohristov
- Автомобил:
- Двигател:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”