Проблем ходова Част Г3
Проблем ходова Част Г3
Имам голям проблем от няколко седмици! Като навия волана на пълен ляв и пълен десен при трагване има някакво много силно пукане идва някаде от ходовата 4аст.Ходих на няколко доктора но не намериха ништо,на стенд пак ништо.Можело карета да се наместват реиката да пукала но ништо конкретно.МОЛЯ ПОМАГАИТЕ!
- Boko*
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам съшия проблем, но интересно че не го прави често. Изпуква понякога ( може би в седмицата веднъж ) и аз започвам на широка плошадка да въртя пълен ляв пълен десен и повтарям и повтарям, но и следа от чукане няма. Не съм ходил и на майстор, какво да му кажа. А при вас винаги ли пука? Все някаква причина има не вярвам това да е технологичен дефект.
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
и при мен се 4у такъв пукот.Ама вси4ко на вси4ко 2 пъти за година и половина.
Сигурно ще да е от рейката
: щото вси4ко друго е 6.
Дали може да е от фалшиви тампони на макферсните.Моите са Лемфордер от Д&Н.Като ги сложих колата супер тихо и хубаво минаваше през дупки.И след месец не беше същото.
Ама един майсотр ми каза - така е като вземате тампони за по 22лв
Така че другия път си вземам оригинал от Унитрейд за по 65лв пар4ето
Сигурно ще да е от рейката

Дали може да е от фалшиви тампони на макферсните.Моите са Лемфордер от Д&Н.Като ги сложих колата супер тихо и хубаво минаваше през дупки.И след месец не беше същото.
Ама един майсотр ми каза - така е като вземате тампони за по 22лв
Така че другия път си вземам оригинал от Унитрейд за по 65лв пар4ето
малко офф-топик: като заговори за тампони миналата година сменях тези на макферсоните (с много нискии твърди пружини съм ). минах първо през унито (защото ми е близо) и ми предложиха комплекта около 140 лв крайна цена. поразгледах ги, стори ми се височка цената,и ги търсих на други места. на симеон - същите кутии, същите тампони ми излязоха 54 лв. На доста други места можеш да намериш читави (РАЗБИРАЙ НЕМСКИ ИЛИ ПОНЕ ЕВРОПЕЙСКИ) части, а цените са двойно по-ниски.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”