dizzel написа:ехе не. Когато работи нормално на 900 об. дам гас и после се връщат на 1000об. после пак форсирам пусна гаста падат на 1100об. Всеки път различно
Съгласно техническите характеристики оборотите могат да са от 1050 до 750 и са нерегулируеми.Оборотите ти се регулират само от компютъра и върху тях оказва влияние доста голям комплекс от фактори......първо виж как е на бензин и тогава търси причините в газовото!
така е при мен на газ!!преди да си сложа газовата нямаше никакви ядове с тихите обороти(студена си беха 1100-топла 900)сега на газ варират между 850 и 1100(тоест като дам газ и е в движвние са около 1000-1100, а в покой са около 900) говоря за тихите обороти!!!нещо май компа се е объркал заради грешната информация от ламбда сондата!!!сега и на бензин ми се сбъркаха и станаха 750-800(тихите)ама така мисля да си карам,разхода ми е 10/100(градско)газ!!!някой викат да слагам емулатори на ламбдата ,ама пак няма гаранций ,че ще се оправи......оф незнам вече с таа газ...преди на бензин нямах ядове с тихите обороти...