Раздел LUPO
Раздел LUPO
Защо няма раздел LUPO във форума? Приказвате че жените били малко ама не им уважавате модела.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Ми аз исках подраздел Driving/Racing, където ще можем да си говорим за различни инциденти, да споделяме и да обменяме опит и т.н.
В момента в ОФФ-ТОПИК се пишат и някои неща, дето не им е там мястото
Ако се направи нов подраздел Driving/Racing, съм сигурен, че ще има кой да пише, не мисля и че така ще разводним форума...тежката дума имат модераторите, но не е зле да помислим за някакво разрастване, има доста хора, които не пишат а само четат, трябва да почнат и те да пишат 

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Раздел LUPO
stilko написа:Защо няма раздел LUPO във форума? Приказвате че жените били малко ама не им уважавате модела.
Защото може би само ти караш такава!
Оффтопик !
Моля да споделиш нещо за модела - година, двигател, разход, цена за покупка. Нещо се бях ориентирал към такава, ма ме уплашиха с некви цени. Пък и не знам дали ще мога да се събера вътре?!?
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:Ми аз исках подраздел Driving/Racing, където ще можем да си говорим за различни инциденти, да споделяме и да обменяме опит и т.н.В момента в ОФФ-ТОПИК се пишат и някои неща, дето не им е там мястото
Ако се направи нов подраздел Driving/Racing, съм сигурен, че ще има кой да пише, не мисля и че така ще разводним форума...тежката дума имат модераторите, но не е зле да помислим за някакво разрастване, има доста хора, които не пишат а само четат, трябва да почнат и те да пишат
за такъв форум винаги и аз съм се мечтал.в този форум като че ли няма много много почитатели на "автородео" но ако раздела е наречен както колегата предлага там ще може да се пише и за шофьорски умения разкази инциденти или просто ОПИТ.което според мен би било полезно.а защо не и някоя друга гонка да се сформира.отдавна искам да си тествам машината с някой събрат по 16в душа!

madmen написа:stilko написа:Защо няма раздел LUPO във форума? Приказвате че жените били малко ама не им уважавате модела.
Защото може би само ти караш такава!
Оффтопик !
Моля да споделиш нещо за модела - година, двигател, разход, цена за покупка. Нещо се бях ориентирал към такава, ма ме уплашиха с некви цени. Пък и не знам дали ще мога да се събера вътре?!?
Аз не карам такава! В момента карам SEAT Arosa

Иначе Arosa-та е 2000 година, 1.0 (50HP) за разхода още нищо немога да кажа ще я карам две седмици докато Golf-а е на ремонт. Напълних и резервоара догоре минал съм 300 и няколко километра и показва 3/4, но незнам колко събира целия. В края на седмицата ще ходя до Русе и като заредя ще ти кажа. Аз съм висок 185 и като вдигна седалката на последна степен остават около 15см до тавана от главата ми, за широчина наистина е малко тясно, но не повече от в Audi 80. Мерих от стъкло до стъкло и е широка колкото Audi-то. За моя изненада Golf III е по-широк от Audi 80 със 7см! Не ми хареса мекото окачване малко се люлее! Иначе за града е супер количка, но извън града особенно на вятър както беше онзиден е много кофти.
madmen написа:Моля да споделиш нещо за модела - година, двигател, разход, цена за покупка.
Вече мога да дам мнение за разхода

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”