Полигона в Студентски град платен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Полигона в Студентски град платен
Разбрах че достъпа до полигона вече става срещу заплащане,сумата е два лева.Ебати от какъв зор ще ми искат два лева за този лунен пейзаж,тарикатите видяха че се събират клубове там и решиха пари да правят от това :f_ckyou: :f_ckyou:
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Полигона в Студентски град платен
gti написа:Разбрах че достъпа до полигона вече става срещу заплащане,сумата е два лева.Ебати от какъв зор ще ми искат два лева за този лунен пейзаж,тарикатите видяха че се събират клубове там и решиха пари да правят от това :f_ckyou: :f_ckyou:
В България всичко може.............
Нямам повече какво да кажа........мизерия пълна.

Забравих да спомена 2лв е цената...........но ЗА ЧАС

Последна промяна от guard на Сря 11 май 2005 10:33, променено общо 1 път.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Зимния дворец на спорта
Дори не е и техен, вчера докато си лафехме с Драго там(като се появи и снимки ще пусне)...........появиха се някакви жени, собственички, после някакъв чичко с 7-ца(общинар някакъв който е дал полигона на зимния дворец:lol:
) и на мен ми се иска............и да съм поп ми се иска(един поп взе 110 лв на погребението на баба ми за 7-8мин пеене) и аз ще пея ако требе...........и после го видях да се качва в S класа........митничарите и те...............
Абе България кажи............имаше тук някакъв голям патриот...........да си седи тук в БГ му пожелавам и да си се радва на тез национални гордости............

Дори не е и техен, вчера докато си лафехме с Драго там(като се появи и снимки ще пусне)...........появиха се някакви жени, собственички, после някакъв чичко с 7-ца(общинар някакъв който е дал полигона на зимния дворец:lol:

Абе България кажи............имаше тук някакъв голям патриот...........да си седи тук в БГ му пожелавам и да си се радва на тез национални гордости............

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам думи направо!!! Табелката вярно някой пияндурник я е писал... е***и ш******а държава!!! То както е тръгнало, след още малко време и пари за това, че дишаме ще ни искат, или поне данък дишане ще сложат говедата...
Аз предлагам да се съберем, и да им покажем, че не бива така... a boi de beat_butt2
a boi de

Върни се в “ОФФ-Топик - други”