голф 3 1.8 проблем

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
danakoplatec
Автомобил:
Двигател:

голф 3 1.8 проблем

Мнениеот danakoplatec » Вто 01 май 2007 20:51

здравейте току що на баща ми му докараха един голф 3 1.8 ААМ колата е от Германия и първите впечатления са ми изключително положителни доста ресурс виждам в двигателя има някой външни забележки но ще ги оправим с бащата обаче ката давам назадна скорост има някакво силно чукане но не можах да чуя откъде дали отзад или отпред този шум или чукане го има с мо на заден ход знаете ли какво би могло да чука назад много благодаря на хората които ще отговорят знам че е много трудно дасе каже пред компютъра от къде чука толкова силно но се надявам да може поне да се предположи

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Сря 02 май 2007 6:21

може да е тампона на скоростната кутия, ако е скъсан при включване и тръгване на заден ход се чува като удар в първият момент.

danakoplatec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danakoplatec » Сря 02 май 2007 9:03

много е силно чукането и продължава докато се спре задния ход аз си мислех да не нещо от скоростите ама не ми се вярва да бъде само в задния ход ако е тампон пък дали ще е само назад томай не са толкоз много нещата днес утре ще се ходи в сервиз

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 02 май 2007 10:40

Значи търси проблема след обръщане на движението.
Вероятности:
1. Скоростната кутия!
2. Може и някое каре.
На задна поенерция прави ли го?
ако го прави крика и въртиш на ръка за да разбереш от къде е!!!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 02 май 2007 12:46

колкото и странно да звучи при мен този проблем изчезна след смяна на тампони носач + шарнири...

danakoplatec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danakoplatec » Вто 08 май 2007 20:49

Значи чукането на заден ход се оказаха от скоростната кутия бащата е ходил на сервиз понеже не разбира от скоростните кутий изобщо каза че вътре в скоростите са по сложин нещата в сервиза са му казали да си кара така с чукането че такъв му бил късмета обаче шума е силен и ме притеснява. искам да попитам има ли кадърни майстори за скоростите че не знам къде да ходим имам лошо предчувствие. Много благодаря.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 08 май 2007 20:57

danakoplatec написа:Значи чукането на заден ход се оказаха от скоростната кутия бащата е ходил на сервиз понеже не разбира от скоростните кутий изобщо каза че вътре в скоростите са по сложин нещата в сервиза са му казали да си кара така с чукането че такъв му бил късмета обаче шума е силен и ме притеснява. искам да попитам има ли кадърни майстори за скоростите че не знам къде да ходим имам лошо предчувствие. Много благодаря.

Бягай далеч от тези майстори!!!!Как ще корш и ще ти трака и ще е нормално..Мен така преди да навлявза в същността на нещата ми казваха...карай така те са мноооого корави машини...така казват хора които не разбират.
А като ти блокира скоростната кутия насред път?????Или я отваряй,ама доколкото разибрам нямаш такъв познат...ремонт не препоръчвам ако нищо не разбираш защото ще те излъжат ище те ошушкат страхотно.....отивай на моргата и вземай някоя скоростна кутия 2-ръка...виж номера на твоята(отдолу е написан)...виземащ същия номер и толкоз...и си сложи маслона кутията само пълна синтетика...много е важно.Ако искаш още инфо питай ме на л.с.

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Сря 09 май 2007 22:22

Бягай далеч от тези майстори!!!!Как ще корш и ще ти трака и ще е нормално..Мен така преди да навлявза в същността на нещата ми казваха...карай така те са мноооого корави машини...така казват хора които не разбират.
А като ти блокира скоростната кутия насред път?????Или я отваряй,ама доколкото разибрам нямаш такъв познат...ремонт не препоръчвам ако нищо не разбираш защото ще те излъжат ище те ошушкат страхотно.....отивай на моргата и вземай някоя скоростна кутия 2-ръка...виж номера на твоята(отдолу е написан)...виземащ същия номер и толкоз...и си сложи маслона кутията само пълна синтетика...много е важно.Ако искаш още инфо питай ме на л.с. ----------------------ТОЛКОВА Е ПРОСТО!!! НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С "МАЙСТОРИ". В БГ МАЙСТОРИ НЯМА

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”