Нищо по-особенно от останалите полота.
1.3 моторетка, инак доста пъргаво за конете си
Като цяло рядко срещана модификация.
Волана е леко различен от на другите полота
Според разбирачи добър мотор за газ.
Моето вече 4-та година се кара без жал, нямя зиме няма лете, снегове, калища, пясъци

лов риболов кърища и т.н.
За 80 000 км бая неща му начупих и смених но на път не ме оставяло никога. Скоростната кутия е 5ст. за разлика от много от колегите с по-нови модели, да чукна на дърво, никога не ми е правила проблеми...
А зор е виждала включително и съм влачил от 350км брачеда с пасат 91-ва комби с челядта и багажори.
Градското (поне тука в Варна) ако го галя мога да докарам 10газ сега в топлото... като зема да му издевателствам и да го ръчкам 13-14 ги стига без ядове.
Крайсерска скорост 110 там е най-добре и като ниво на шум и като разход на гориво... Но не му е проблем и магостралите да ги взимам на 140-150... като цяло извънградско София-Варна за 5ч. ми дава към 8, 8 и малко газ... въпреки че аз обикновено извънградското съм като катунар... жени деца багаж..... само в моите крака дето няма
Сега с лети джанти и нови амортисьори се вдигна и стана едно скоклесто такова, малката чак сама не може да се качи в него ... та това е... но като цяло няма кой знае какво по различно от масовите полота