Та да се похваля и аз !!!! Та значи реших си проблема !!! Смених го тоя прословутия датчик на Хол и всичко е ОК !!!! Само,че в какво чудо се видях докато го намеря да си го купя !!!! УЖАС !!!!

:
Дори и в ауто плууууса не ми помогнаха !!! Продават ми само датчика , без нищо ,само три стърчаши жички !!! Ами буксата ?? И нея я продават,но без металните пластинки !!! Е аз к'во да правя без тях ?
След това пластмаската отгоре !!! Ми за нея изобщо не са и чували ??? После на вала на делкото има едни шайби като от клингирит,нещо подобно !!! Е за тях ЪпСурд !!!! И СЕ ПИТАМ ТИЯ ХОРА ПО ТИЯ МАГАЗИНИ ЗА К'ВО СТОЯТ ТАМ : САМО КАЛНИЦИ И СТОПОВЕ И РАЗНИ ГЛЕЗОТИИКИ ЛИ ДА ПРОДАВАТ??? ТЪПА РАБОТА
Та се наложи да влезе в сила едно здраво нашенско ПоБългаряване !!!!!! Но стана и съм много горд от себе си !!!
А така ми се искаше да си слагам всичко да ми е оригинално.......
И като за капак единият от щуцерите за водата на изпарителя ми се отчупи и от там ми изтече целият нтифриз !!! Всичко стана във вода !!!
Ма кой да ти каже,че като светне червената лампа за водата трябва веднага да спреш ????
И като знаех какви проблеми имах за да намеря датчика,направо се отказах да търся изобщо за тоя щуцер !!! А пък тука какви импровизации бяха ...... Но найюважното е че стана !!!!! Е ще видим до кога !!!