Трафика в София

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Как да се ограничи трафика в София?

Платено минаване (паркиране) през центъра
41
27%
График за движение по дни в зависимост от рег. номер
15
10%
Друг начин, ба ли му мамата...
59
39%
Никво ограничаване. Много си ме кефи кочината
38
25%

Общо гласове: 153
Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 11 май 2007 7:09

Требе да се приберат книжките от Кат, да нема корупция, и движението ще стане като през последните 4 почивни дена

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 11 май 2007 7:52

всичко е ялово

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 11 май 2007 8:23

bobo7 написа:Требе да се приберат книжките от Кат, да нема корупция, и движението ще стане като през последните 4 почивни дена

а най-добре
да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за новите и старите шофьори: освен досегашните изпити и :
1.Психотест
2.Тест за интелигентност
3.Тест за грамотност

ЗАЩОТО не може умствено неуравновесен, ограничен и неграмотен да кара кола - това са потенциални убийци.
Простотията е повсеместна и трябва да бъде ако не смазана то поне ограничена и това са начините според мен

по този начин поне едно 50% ще загубят правото да управляват автомобил трафика ще се облекчи и значителна част от малоумщините по улиците ще изчезнат :)

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 11 май 2007 9:33

One написа:............

Хахахаха
да не изчезнеш и ти! Какви са тея глупости. На някой от вас случвало ли му се е да кара по цял ден по софия по центъра и да няма никакви проблеми и да иде примерно в Солун, или във Виена или в Мюнхен?
Там хората определено могат да карат, а ние тука не можеме. А могат и да паркират, което също много им облекчава положението - няма коли на средата на платното. Хората се стремят да правят потоци и ако някой има да са включва от някаде другите изостават и той си се включва и никои не разбира за това нещо, хората си помага6т и си облекчават ежедневието по този начин. После и друго ми е направило впечатление. Като има затворен участък от магистралите, вкарват движението в едната лента, правят ограничителна ивица, слагат временна маркировка и пак стават по две платна в посока. По две по тесни платна и всеки кара и внимава. Преди Грац попадали ли сте в БобСлея, както му викам аз. Тука затварят част от магистралата слагат един знак забранено изпреварването и проблема приключва, и тука преди 1 месец някаде сле Богров като бяха затворили да правят мантинели и някой беше събрал знаците дето се влиза в едното платно. Всички ще си кажат гледай какъв малоумник. Е да амам като няма никаде преди това знак. караш си и изведнъж марш у лево.

Дами и господа, мисля че първо трябва да се научима да караме, после да се научиме да паркираме, после да разбереме че не сме сами на пътя и че не за всеки карането е забавление и удоволствие и не всеки е тръгнал на състезание, за някй карамнето е досадно ежедневие, МНОГО ВАЖНО е да с енаучиме че не живееме в АНГЛИЯ, че на места има и дясна лента а не навсякаде трябва да с екара в ляво, да се научиме че когато има задръстване не трябва да сме тарикати а да си чакаме чинно, че трамвайната линия е за трамвайте, трябва да научиме мангосите да не оставят кофите за боклук на средата на пътя........... И НА ОЩЕ МНОГО РАБОТИ СВЪРЗАНИ С ДВИЖЕНИЕТО ИМАМЕ ДА СЕ УЧИМЕ ПРЕДИ ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ И ДА КАЗВАМЕ ЧЕ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН :)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 11 май 2007 9:37

zaro написа: ... Какви са тея глупости.
......И НА ОЩЕ МНОГО РАБОТИ СВЪРЗАНИ С ДВИЖЕНИЕТО ИМАМЕ ДА СЕ УЧИМЕ ПРЕДИ ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ И ДА КАЗВАМЕ ЧЕ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН :)

и къде е глупосто тогава ?? а ?
казваш има да се учим ?
ми как се учи туй дето няма нищо в кратуната ?????? и е нискоинтелигентен , неграмотен и агресивен ? каква работа има той с кола освен да убива ??? айде обясни ми ?

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 11 май 2007 9:41

Обяснявам ти че имаш прекалено високо мнение за себе си и че нямаш право да обиждаш другите. Това ти обяснявам. Аз понеже нямам достатъчно високо мнение за себе си и се имам за тъпоумен се замислям с какво аз мога да помогна за облекчаване трафика, а не с какво ти можеш да ми помогнеш. Не ти казвам стой си у вас че да мога аз дето много да карам и не съм от село и така нататъка да се придвижвам спокойно, ами си мисля как мога аз да не ти преча на тебе. А ти че се мислиш за най великия си е твой проблем. Айде поздрави:) без лоши чувства:)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 11 май 2007 9:46

zaro написа:Обяснявам ти че имаш прекалено високо мнение за себе си и че нямаш право да обиждаш другите.

и къде съзря обида в думите ми ? и към кого ???

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пет 11 май 2007 10:09

Аз съм за платено минаване и паркиране... Съгласен съм да си плащам на общината, и да си имам парко место, защото вече не се издържа в центъра.... :evil: :evil:

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 11 май 2007 10:23

баси затова ли днес цялото симеоновско беше кола до кола, и всички минаваха покрай зоологическата
иначе решението наистина е както каза ицо, зареждане само след 20 00
махане на всички коли спрени на улицата с паяк
никакви ремонти през деня, само нощна работа

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 11 май 2007 10:36

правите обратното на
Veso101 написа:Ми айде лятото си стоите у Софето, че и без тва тука пълно с румънци, скоро ще си купя снегорин.
...
А Варна и Бургас лятото са си най-чисти щото ги чистят ударно.
ама не само лятото, Там си е най добре

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Пет 11 май 2007 12:08

ПЛАТЕНО!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 11 май 2007 12:11

и аз съм за платено аман абе щооо

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Пет 11 май 2007 12:36

Мани мани ,трябва тия дето не са от София да плащат за да влизат в града!!!

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 11 май 2007 12:39

MITKO_DVD написа:Екстра си е мен ме кефи мнооо 8)

И мене!
дори бих спрял колките с катализатор да влизат в СофияДруго си е старо дизелче пушещо, двама се карат тре паркира, катаджия вдига рамене.Мила картинка

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 11 май 2007 13:23

makaveli написа:Мани мани ,трябва тия дето не са от София да плащат за да влизат в града!!!

Айде ся, пиле, обясни как ще определяме кой е от СОФИЯ и кой не е. И къде точно ще става проверката? Бариери на магистралата? И полицаи с кучета против селяндурите? Йееее!!!
А дали ще е подходящо и в другите градове да се въведе такава мярка? Или те там в провинцията кучета ги яли, ти и без тва не ходиш там.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”