Интересен начин да катастрофирам
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм пресен от събота и неделя! Ебало си е майката! Тръгвам с на бащата Пасатора .... и при потегляне се чува странен шум отпред в ляво! Като засилиш го няма! Слизам аз лягам гледам .... нищо ... тръгвам пак бавно ... пак дрънка! Реших да сваля таза .... свалям и той единият болт направо паднал ... другия на последната стъпка на резбата а двата разхлабени ..... викам брех .... чакай да видя дясното ..... същата история, само дето нямаше още паднали .... продалжих отзад в дясно ... пак така .... само отзад в ляво беше добре положението! А съм 100% сигурен че не е от гумаджиите ... 1 защотото са мои хора, а и второ ... предната седмица ходих да си купувам едни секретни болтове за Половера .... и като мерих болта на пасата отпред в ляво лично стегнах Всичко .... както аз си мога
Та явно са си харесали железничките ми джанти копелетата гадни! Просто в плевен има недостиг на такива джанти .... за големия таз ... аз търся от 2-3 месеца вече и немога да намеря 2!
Ама вече .... секретчетата и да свалят копелетата ... ама ако ги набарам ... какво ги чака ... също не е истина! 
Re: Интересен начин да катастрофирам
Thunder написа:Значи колеги незнам дали е тука мястото и на тази тема,ама ще я преместя ако ми кажете къде трябва да е:)
Значи паркирал съм в Плевен в един комплекс на Сторгозия за 1 денонощие. Та тръгвам аз на следващия ден и гледам нещо ми трака отзад вляво, спрях да видя какво не можах даразбера и тръгнах за Свищов, че съм студент там. И като пристигнах на Свищов почнах да махам джантата, вдигам на крик и т.н.
А то се оказа, че някой ми е развъртял болтовете на джантата с около два оборота, абе направо с ръка можех да ги отвъртя.И нензам къв късметлия съм , че не се пребих по пътя някъде, а карах бързичко.Шантава работа, незнам какво още ще понеса от тия тъпани.
Хора очевидци на станалото ми разказаха случка, при която както се движи едина ладата и изведнъж предна лява гума задминава колата. Последствията са нов спирачен апарат, диск, амортисьор, малко ламарини. Това става на въпрос за каране в град с ниска скорост. Теб явно има кой да те пази. Бягай на съборната църква да запалиш свещ. Пък друг път когато чуеш да трака нещо, спри да хвърлиш поглед.
Поздрави.
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Thunder написа:...... и гледам нещо ми трака отзад вляво, спрях да видя какво не можах даразбера и тръгнах за Свищов.....И нензам къв късметлия съм , че не се пребих по пътя някъде, а карах бързичко..
Извадил си щур късмет, колега. Ама и как може да караш "бързичко", (незнам как го разбираш), като си усетил че "нещо трака".

- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Thunder написа:Значи колеги незнам дали е тука мястото и на тази тема,ама ще я преместя ако ми кажете къде трябва да е:)
Значи паркирал съм в Плевен в един комплекс на Сторгозия за 1 денонощие. Та тръгвам аз на следващия ден и гледам нещо ми трака отзад вляво, спрях да видя какво не можах даразбера и тръгнах за Свищов, че съм студент там. И като пристигнах на Свищов почнах да махам джантата, вдигам на крик и т.н.
А то се оказа, че някой ми е развъртял болтовете на джантата с около два оборота, абе направо с ръка можех да ги отвъртя.И нензам къв късметлия съм , че не се пребих по пътя някъде, а карах бързичко.Шантава работа, незнам какво още ще понеса от тия тъпани.
На мен пък някой ми беше махнал единия болт, а другия наполовина развит. Цял ден си бях карал така и чак на другия ден забелязах какво е.
- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teo_ss написа:Thunder написа:...... и гледам нещо ми трака отзад вляво, спрях да видя какво не можах даразбера и тръгнах за Свищов.....И нензам къв късметлия съм , че не се пребих по пътя някъде, а карах бързичко..
Извадил си щур късмет, колега. Ама и как може да караш "бързичко", (незнам как го разбираш), като си усетил че "нещо трака".
Ами то тракаше само по дупките, а пък то пътя през повечето реме е хубав, пък и си помислих, че е лагер.Ама няма значение нали всичко мина добре.И за това се радвам.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”