става на захвата (шлиците) но по натам-еърбега, мигачите и всичко друго не знам как ще отговори...
доколкото разбирам на твоя има еърбег и ти изкаш да си запазиш тая функция-нали така?
да имам ербег.искам да си сменя волана с ербегов от някоя ударена 4-ка.интересува ме този 4-ковия волан със 3-те спици.кожен по възможност.има ли смисъл да купувам?!
vasstop написа:Твоя волан какво мислиш да го правиш? Че съм му мераклия Имай ме предвид.
ако стане номера ще те имам предвид воланчето е без грам обелена кожа много внимателно го пипам.хаха.последно някой от експертите ще си каже ли тежката дума относно съвместимостта на тези два волана?!?!?!
Е тя грешката е ясна като ти буфне airbag-а в лицето . И аз мислих да го сменям но ми казаха, че airbag-ите били различни и нямало да работи. Можеш да го смениш, но това означава да се откажеш от всички airbag-и.
уфффф жалко.май ще се откажа не ми се експериментира.а тия воланчета толкова ме кефят.а някой знае ли за някакви спортни с ербег?!че не искам да се лишавам от тоя функция.