Проблема е следния, когато колата е спряла както днес докато се изсипва дъжда отзад зад шофьорското място става доста мокро, а днес направо има няколко милиметра вода.
Трябват ми евентуални причинители на теча и евентуално от къде да започвам да разглобявам или ако някой има подръка майстор дето да му се занимава с такива глупости.
Пасат Б4 Комби - пълмим се с вода, но може би вече не !
- meltin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пасат Б4 Комби - пълмим се с вода, но може би вече не !
Последна промяна от meltin на Вто 12 юни 2007 22:30, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Незатворен добре прозорец, уплътнения на вратата. - ако е имало силен вятър набива. Шибидах- запушени отводнителни канали.
Огледай дали наго ре по тапицерия на вратата, таван от страната където е мокро има капчици.
Щом колате не е в движение и се пълни - или стои на място където се вдига нивото на водата над прага или таи от някъде -вртаи -шибидах.
Трябва да се направи по обстоен оглед и да се опипа докъде мокро и там да се търси.
Огледай дали наго ре по тапицерия на вратата, таван от страната където е мокро има капчици.
Щом колате не е в движение и се пълни - или стои на място където се вдига нивото на водата над прага или таи от някъде -вртаи -шибидах.
Трябва да се направи по обстоен оглед и да се опипа докъде мокро и там да се търси.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
На някои VW има едни пишки над пантите на вратите, приличат на отрязани тръби. Ако са затлачени се пълни вътре в купето. Миналата седмица на един приятел с пасат, след поредните зверски дъждове в Русе, колата приличаше на закрит басейн. Отворихме вратата, стиснахме "пишките" (ма на колата
) и тече ли тече вода и кал. После махнахме корите под стъклото, извадихме една чанта шума и с пароструйка одухахме калта. Сега всичко е нормално.

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
meltin написа:Е то е на места където не се вижда...
Въпроса е да стане здраво.
С поксипол съм лепил пластмаси и хич не става здраво.
Това с хлороформа ми звучи по интересно
Двукомпонентно лепило на "Бизон", мисля че е Холандско. Би трябвало да ти свърши добра работа. С такова съм лепил пластмасата по която се движи щората над багажника в пасата.
Успех.