Мека връзка-съвет.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Мека връзка-съвет.
Пускам въпроса тук а не в сервизи та ако може някой който скоро е сменял да сподели цени и отзиви. Става въпрос за меката връзка на Пасат 1.8 90кс. От почти година ми пърпори леко от нея и все отлагах но току що като се прибирах в един момент се чу рев отпод колата и се сещате какво е станало
Имам предвид един сервиз за ауспуси но ми искат 90лв за меката връзка и отделно труда, някой ако знае някъде по евтино но да не е все пак от ментетата по 10-на лева дето карат по 1-седмица да пише. Мислех да се обадя на ауспуси Лазаров но видях че за меките връзки отзивите не са добри. Ако някой има нещо предвид да пише до утре че сутринта трябва да я закарам някъде щото така е невъзможно да се кара. Мерси предварително.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
batmilko написа:наскоро правих същото упражнение (па и на същата кола) - мека връзка + работа - 50 лв.
тръба - 10 лв.
Общо 60 лв.
сервиза е МАГИ - намира се на ул. Сребърна, точно там дето и дето излиза ул. Козяк.
в бг-мапса излиза като Сребърна №1
- Дай на Л.С. дали си довлен и трябва ли нещо предварително записване да знам какво да правя че ми е малко далече а цената е доста изгодна.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”