http://mobbit.info/item/1234
светещи джанти...как ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
MamaMy написа:Индуктивния принцип е най-надежден. По една намотка на джантата и една на купето. На тази в купето се подават от генератор импулси и те се индуцират в тази на джантата. Изолацията е перфектна и може да работи целогодишно. Така може да се гасят диодите и от купето.
не ми е ясно какво е това което ми казваш...ако може подробности..обяснениия...ще съм благодарен...
- ventsii
- Автомобил:
- Двигател:
Най-добре си сложи едно куче с клатещите се глави на задната седалка боядисай го в лилаво, розово , червено... и да видиш тогава... И ако искаш си сложи от ония шарените тапицерии . Пък и може да си сложиш номер с името си на предното стъкло
И най-важното е да имаш Бони & Шевчет да може да думка яко на свалените джамове 
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
да готино е всичко това но и парите са много за да си го направиш..а и сам едвали ще успея..все пак времето е пари...а време не ми се губи в такива огромни проекти..искам нещичко семпло..през деня да е нищо заради зависници а през ноща да се отличава...
скоро ще завърша новите капаци...и ще видим какво е полужението....
скоро ще завърша новите капаци...и ще видим какво е полужението....
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Въртящия ефект можеш да го постигнеш и по друг начин:
Слагаш източника на светлина на каросерията отвътре на гумата, прикрепен неподвижно. На джантата слагаш нещо подобно на американските въртележки (като това), което по възможност да пречупва светлината в различен ...хм...мисля че спектър се казваше, и ето ти го многоцветния въртящ ефект.
Успех и да пуснеш снимки...
Слагаш източника на светлина на каросерията отвътре на гумата, прикрепен неподвижно. На джантата слагаш нещо подобно на американските въртележки (като това), което по възможност да пречупва светлината в различен ...хм...мисля че спектър се казваше, и ето ти го многоцветния въртящ ефект.
Успех и да пуснеш снимки...
хехехе..така висока и с такива джанти или там както му викат на това нещо никога не бих си загрозил така колата..вообще не мисля че е практично за BG
а сигурно е много скъпо..пък за какво...
http://www.vbox7.com/play:0a92aeb6
..това предполагам го гледа...
моята идея да е подобно но още повече светлина и големина в диаметър...иначе си ми харесва и с 15"
ще пусна снимки когато съм готов ...мога за старите да пусна ако някои има интерес
а сигурно е много скъпо..пък за какво...
http://www.vbox7.com/play:0a92aeb6
..това предполагам го гледа...
моята идея да е подобно но още повече светлина и големина в диаметър...иначе си ми харесва и с 15"
ще пусна снимки когато съм готов ...мога за старите да пусна ако някои има интерес
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Нямах предвид да си слагаш 28 инча на пасата, а исках да ти покажа идеята за т.нар spinner, които се закачат на джантата отгоре и се въртят, докато колата е на място. Този spinner ти позволява лампата да ти е неподвижна, е ефекта да е въртящ.
ПС. Естествено ти трябва джанта с възможно тънка спица и много празно място, за да постигнеш добър ефект чрез преминаващата светлина
ПС. Естествено ти трябва джанта с възможно тънка спица и много празно място, за да постигнеш добър ефект чрез преминаващата светлина
благодарен съм на всеки които ми е писал до сега... и продължава...
приемам критика и идеи...всеки има мнение...и предпочитания...
мисля обаче че да ги направя да се въртят е добра идея..обмислял съм я...но пак ще е на джантата а не зат нея...поне според мен е по добре..вярно ще кажете батериите заминават ,ами всичко си има цена...

приемам критика и идеи...всеки има мнение...и предпочитания...
мисля обаче че да ги направя да се въртят е добра идея..обмислял съм я...но пак ще е на джантата а не зат нея...поне според мен е по добре..вярно ще кажете батериите заминават ,ами всичко си има цена...
-
Маринов9333
- Автомобил:
- Двигател:
за светкащите жанчички
- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: