vwclub.bg - сайтът.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре де, аз се чудя кога ще доживееме някой да напише - ето ви хора статии , ако искате ги пуснете на сайта, за да има актуално инфо, А не всеки да се прави на стратег!
Ко се обяснявате само ? - правеки повече модове - КОЙ бре - тебе ли да те пущат мод? - и не че нещо , ама па акъл да се дава ... и стратегии да се мислят ...
Ко се обяснявате само ? - правеки повече модове - КОЙ бре - тебе ли да те пущат мод? - и не че нещо , ама па акъл да се дава ... и стратегии да се мислят ...
Re: vwclub.bg - сайтът.
didoriginal написа:Не знам за вас, колеги, но започва да ме хваща срам от положението на сайта - последните статии са от около 1 година насам. Сайта е доста запуснат - ако не бяхме ние, досега отдавна да е умрял.
Трябва да се направи нещо по въпроса - да има редовни новини, рубрики и т.н. - поне така си мисля аз.
Дидо ти имаш опит с тия работи, все пак и ти имаш сайт с новини и тн. тъй че давай акъл

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Всеки ден гласуваме тук http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9997 и за какво е всичко това, като не можем да имаме един сайт с актуални новини 

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Всеки ден гласуваме тук http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9997 и за какво е всичко това, като не можем да имаме един сайт с актуални новини
Точно!
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Милослав написа:Добре де, аз се чудя кога ще доживееме някой да напише - ето ви хора статии , ако искате ги пуснете на сайта, за да има актуално инфо, А не всеки да се прави на стратег!
Мисля, че щом някой се е наел да създаде сайт, трябва и да го поддържа.
След като няма да даваме акъл нека да си стоим с новините от 1 година, може още някок да не ги е прочел!

Ами да на мен мечтата ми е да съм модератор в този форум! Незнаеш ли?

Volkswagen приключи с тестовете на Tiguan
Volkswagen направи последните предсерийни тестове на бъдещия си компактен SUV Tiguan. Volkswagen Tiguan ще излезе на пазара с две различни предници. Едната, предназначена за по-спортните версии на модела, позволява ъгъл на изкачване до 18 градуса и изглежда по-агресивно. Другата предница е за офроуд ориентирания модел, изглежда по-грубо и позволява ъгъл на изкачване до 28 градуса.
Volkswagen Tiguan има напълно независимо окачване McPherson отпред и 4-раменно отзад. Автомобилът ще се предлага с предно предаване или 4х4, като окачването и шасито са съобразени индивидуално с характеристиките и на двата модела. Стандартно гумите на базовата версия на автомобила са 16-цолови, по-спортният модел има 17-цолови колела, а като опция могат да се поръчат и 18-цолови атрактивни лети джанти.
Задвижването на Tiguan е поверено на TSI бензинови двигатели и TDI дизелови мотори. TSI двигателите са с мощност 150, 170 или 200 конски сили. TDI моторите са с мощност 150 или 170 к. с.
Ето една статия от мен! Ако искате и снимки някой от модовете да ми пише на лична и да каже размер. Направил съм го и в Майкрософт Лорд
Volkswagen направи последните предсерийни тестове на бъдещия си компактен SUV Tiguan. Volkswagen Tiguan ще излезе на пазара с две различни предници. Едната, предназначена за по-спортните версии на модела, позволява ъгъл на изкачване до 18 градуса и изглежда по-агресивно. Другата предница е за офроуд ориентирания модел, изглежда по-грубо и позволява ъгъл на изкачване до 28 градуса.
Volkswagen Tiguan има напълно независимо окачване McPherson отпред и 4-раменно отзад. Автомобилът ще се предлага с предно предаване или 4х4, като окачването и шасито са съобразени индивидуално с характеристиките и на двата модела. Стандартно гумите на базовата версия на автомобила са 16-цолови, по-спортният модел има 17-цолови колела, а като опция могат да се поръчат и 18-цолови атрактивни лети джанти.
Задвижването на Tiguan е поверено на TSI бензинови двигатели и TDI дизелови мотори. TSI двигателите са с мощност 150, 170 или 200 конски сили. TDI моторите са с мощност 150 или 170 к. с.
Ето една статия от мен! Ако искате и снимки някой от модовете да ми пише на лична и да каже размер. Направил съм го и в Майкрософт Лорд
Върни се в “ОФФ-Топик - други”