Поло 1,9-ДА или НЕ
Поло 1,9-ДА или НЕ
Здравейте,собственици на ПОЛО,доскоро имах голф 3 1.9тд и бях много доволен.Реших да се разделя с него,защото искам нещо по-ново.Един познат ми отправи оферта за едно ПОЛО'98 1,9 Д и много се колебая,проблемът е че в няколко автосалона се опитаха да ми обяснят че ПОЛО 1,9Д давал дефвкти със съединителя и когато се прави смяна се налагало да се смени и маховика.Моля изкажете мнение по този въпрос,защото не са малко хората ,които ми казаха че това са необмислени твъдения и е малко вероятно при смяна на съединител да се сменя и маховика.Благодаря предварително за всички мнения!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поло 1,9-ДА или НЕ
ОТЛИЧНИ КОЛИ СА,САМОД А СЛУЧИШ НА ТАКАВА,:)мойта не е от тези....казаха че била смесица м/у форд и вагенаortiz написа:Здравейте,собственици на ПОЛО,доскоро имах голф 3 1.9тд и бях много доволен.Реших да се разделя с него,защото искам нещо по-ново.Един познат ми отправи оферта за едно ПОЛО'98 1,9 Д и много се колебая,проблемът е че в няколко автосалона се опитаха да ми обяснят че ПОЛО 1,9Д давал дефвкти със съединителя и когато се прави смяна се налагало да се смени и маховика.Моля изкажете мнение по този въпрос,защото не са малко хората ,които ми казаха че това са необмислени твъдения и е малко вероятно при смяна на съединител да се сменя и маховика.Благодаря предварително за всички мнения!!!
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поло 1,9-ДА или НЕ
Съединителя се монтира върху маховика и е доста хитро да ти ги сменят заедно,даже най добре целия двигател барабар със скоростите за по сигурно.Същия двигател както знаеш се монтира и на голф,ибиза,фабия...с други думи масов е =проверен и надежден.ortiz написа:...проблемът е че в няколко автосалона се опитаха да ми обяснят че ПОЛО 1,9Д давал дефвкти със съединителя и когато се прави смяна се налагало да се смени и маховика...
Порови с търсачката,има доста изписано за този мотор.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”