БЛАГОДАРЯ на крадеца!
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
Re: БЛАГОДАРЯ на крадеца!
scirocco gt написа:ICE написа:БЛАГОДАРЯ на този, който вчера ме "оттърва" от дясната лайсна (цялата горна покривна част) на прага, на моят Golf3 GTI Edition!
Да му е честита "новата" 11 годишна лайсна!
И понеже НИКОГА НЯМА да подкрепя търговията на тези "тунинг части втора употреба",
и за да не купя лайсната на някой от вас (колегите тук, за които колата е повече от един куп желязо),
отидох в Юнитрейд и си купих нова лайсна срещу сумата от 54лв!![]()
На тарикатчето, което ми сви лайсната, му пожелавам,
ако си я сложи на колата, да я челоса така, че да я направи тоталка, а той - инвалид за цял живот.
А ако я е гепил "за бизнес", с 10-те лева, които ще "изкара", да ги даде за свещи!![]()
Приятна вечер, братя "европейци"!
Абсолютно съм съгласен с теб и приветсвам постъпката ти.В момента, в който пуснеш обява, че искаш да купиш нещо няколко пъти под стойността му, веднага ще се намери някой сдуханяк да го открадне от някой.
и случаино ако го набарам ше му счупя рачичките разбираш ли
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
ICE написа:БЛАГОДАРЯ на този, който вчера ме "оттърва" от дясната лайсна (цялата горна покривна част) на прага, на моят Golf3 GTI Edition!
И понеже НИКОГА НЯМА да подкрепя търговията на тези "тунинг части втора употреба",
и за да не купя лайсната на някой от вас (колегите тук, за които колата е повече от един куп желязо),
ако си я сложи на колата, да я челоса така, че да я направи тоталка, а той - инвалид за цял живот.
А ако я е гепил "за бизнес", с 10-те лева, които ще "изкара", да ги даде за свещи!![]()
Пожелавам ти поне 1 от пожеланията ти да го стигнат

- ICE
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на тези, които ме разбаха!
За тези, които не успяха, бих искал да кажа, че:
1. Не се правя на мъченик, щото 60 лв, няма да ме съборат! Просто е гадно, и исках да споделя.
2. НЕ СЪМ СЕ НАБУТАЛ за нова лайстна, а си я ЗАКУПИХ от магазина, вече обясних защо.
3. Знайте, че КАСКО-то не покрива цели липси от колата (така е в ДЗИ, БулИнс и повечето застраховат.компании, но вероятно има изключения, както писа колегата по-горе).
4. Мноооого ми се иска крадеца да го стигнат моите "пожелания", защото никой няма право да посяга върху твоята собственост (движима или недвижима)!!!
Той - крадеца, това и заскужава!
В други стани с по-радикално мислене и режат ръцете на крадците, и езиците на лъжците!!!
5. Никога не съм си и помислял и за секунда, че може да е колега от Форума (както някой неподходящо предположи)! В никого от хората тук не се съмнявам, все пак ни събират именно колите, които толкова обичаме...
6. Не съм искал заради мен да спрете да купувате части 2-ра употреба, а по-скоро исках да обърна внимание на частите, които най-често се крадат.
Идеята беше да започнем да ги маркираме по някакъв начин, така че когато откраднат нещо от един и попаднат у друг, ще знаем чии са тези части!
Няма лоши чувства, освен към крадеца.
Живи и зрави!
За тези, които не успяха, бих искал да кажа, че:
1. Не се правя на мъченик, щото 60 лв, няма да ме съборат! Просто е гадно, и исках да споделя.
2. НЕ СЪМ СЕ НАБУТАЛ за нова лайстна, а си я ЗАКУПИХ от магазина, вече обясних защо.
3. Знайте, че КАСКО-то не покрива цели липси от колата (така е в ДЗИ, БулИнс и повечето застраховат.компании, но вероятно има изключения, както писа колегата по-горе).
4. Мноооого ми се иска крадеца да го стигнат моите "пожелания", защото никой няма право да посяга върху твоята собственост (движима или недвижима)!!!
Той - крадеца, това и заскужава!

5. Никога не съм си и помислял и за секунда, че може да е колега от Форума (както някой неподходящо предположи)! В никого от хората тук не се съмнявам, все пак ни събират именно колите, които толкова обичаме...
6. Не съм искал заради мен да спрете да купувате части 2-ра употреба, а по-скоро исках да обърна внимание на частите, които най-често се крадат.
Идеята беше да започнем да ги маркираме по някакъв начин, така че когато откраднат нещо от един и попаднат у друг, ще знаем чии са тези части!
Няма лоши чувства, освен към крадеца.
Живи и зрави!

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ICE написа:БЛАГОДАРЯ на този, който вчера ме "оттърва" от дясната лайсна (цялата горна покривна част) на прага, на моят Golf3 GTI Edition!

- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Естествено че е нежелателно да се купуват части 2-ра ръка с неясен произход, аз лично поне се уверявам че не са крадени а са си на човека който ги продава
по една или друга причина защото е малоумно да се стимулира този "черен пазар"
Наи-вече от моргите където може да си купиш нещичко от откраднатата ти кола
и то на цена по-голяма от магазина 

шо бе
като ще благодариш , благодари на държвата
кучето играе според тоягата
държава няма, тояга няма
крадеца знае, че безнаказано си гепи- и гепи
някой видал ли е полицаите (не катаджиите, те са друга категория) в какви тотално мизерни условия работят и какви пари вземат за това, че по цял ден трябва да се занимават с всякаква измет....
има интерес държавата да е слаба , за да могат определени кръгове да си крадат и безчинстват на спокойствие , ама там не става въпрос за лайсни , а за милиони и то в евро
така, че ние дето ги търпим сме си виновни за всичко
прос народ - слаба държава
като ще благодариш , благодари на държвата
кучето играе според тоягата
държава няма, тояга няма
крадеца знае, че безнаказано си гепи- и гепи
някой видал ли е полицаите (не катаджиите, те са друга категория) в какви тотално мизерни условия работят и какви пари вземат за това, че по цял ден трябва да се занимават с всякаква измет....
има интерес държавата да е слаба , за да могат определени кръгове да си крадат и безчинстват на спокойствие , ама там не става въпрос за лайсни , а за милиони и то в евро
така, че ние дето ги търпим сме си виновни за всичко
прос народ - слаба държава
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:ICE написа:В други стани с по-радикално мислене и режат ръцете на крадците, и езиците на лъжците!!!
Само тогава ще се оправим
Да, и то не защото ще им дойде акъла в главата (абсурд!

Много мизерно и долно е да се завреш под чуждата кола, като куче за 10 лв... и друг път съм го казвала...

- trohata
- Автомобил: HYUNDAI I40
- Двигател:
K_Power- не да умрат ами незнам какво от тези хора обществото няма никаква полза май никога не си изпитвал чувството да ти отнемат нещо тво за което си се трудил и си го купил с желание !
Наскоро се прибрах в България с изкараните пари си направих ремонт на апартамента и си го обзаведах така както аз и съпругата ми искаме мебели техника всчко беше ОК ! до преди 2 седмици когато след работа се оказа че вратата ми е разбита и всичко е изнесено !!!! 3 години труд и старание бяха изчезнали за минути !!
Сега разбираш ли ме Смотаняко или и на мен ще ми кажеш - аре бе пич са за едни 15000-20000 лв. нема да се кълнем нали сме хора !!!
Не Батенце не е така нема да се кълнем ами заслужават ако дай боже го хвана ще го заведа на едно прекрасно място ще го залея с бензин и съм му ебал путката майчина без окото ми да мигне !
А ти си седи тука У форУмо и се моли никога да не ти се случва нищо такава няма значение колко са ти взели 58лв-или 50 000лв така не става и всички трябва да го разберат !
Като го хванеш Наркомана го пребиваш до обезобразяване събличаш го чисто гол зимаш на Майкати червилото и пишеш по него с големи букви КРАДЕЦ и го хвърляш отвънка на улицата !!!!
Повярвай ми изпитано е и работи никога не го видях Копеленцето !
Може и да е Умрял и какво от това !
Наскоро се прибрах в България с изкараните пари си направих ремонт на апартамента и си го обзаведах така както аз и съпругата ми искаме мебели техника всчко беше ОК ! до преди 2 седмици когато след работа се оказа че вратата ми е разбита и всичко е изнесено !!!! 3 години труд и старание бяха изчезнали за минути !!
Сега разбираш ли ме Смотаняко или и на мен ще ми кажеш - аре бе пич са за едни 15000-20000 лв. нема да се кълнем нали сме хора !!!
Не Батенце не е така нема да се кълнем ами заслужават ако дай боже го хвана ще го заведа на едно прекрасно място ще го залея с бензин и съм му ебал путката майчина без окото ми да мигне !
А ти си седи тука У форУмо и се моли никога да не ти се случва нищо такава няма значение колко са ти взели 58лв-или 50 000лв така не става и всички трябва да го разберат !
Като го хванеш Наркомана го пребиваш до обезобразяване събличаш го чисто гол зимаш на Майкати червилото и пишеш по него с големи букви КРАДЕЦ и го хвърляш отвънка на улицата !!!!
Повярвай ми изпитано е и работи никога не го видях Копеленцето !
Може и да е Умрял и какво от това !
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам, че са ти взели лесната, но не си първият, нито ще си последният на който му взимат лаесната и това, че си се набутал 54 лева е твой проблем, щото като отидеш и я купиш за 54 лева нова, а не за 10 стара няма да прекратиш кражбите, даже въобще! А и извинявай много, но е доста малоумно и тъпо да кълнеш и да пожелаваш на някой да катастрофира, да стане инвалид или да ги давал за свещи, дееба и лаесната, все едно незнам какво са ти откраднали! И какво искаш да призоваваш хората, да не купуваме части за по 10 лева, а да ходиме и да даваме 60, ти чуваш ли се какво говориш!? И айде ако обичаш не се изкарвай мъченик заради това, че са откраднали някаква тъпа пластмаса!!!
Това е моето мнение, не задължавам никой да го подкрепя, но модераторите правят забележки за някои неща, но такъв тон и такива "хубави" пожелания незнаех, че се толерират тук, или аз съм в грешка!?
Май не се замисляш че с 10лв даваш рекет на крадците а със 60 си купуваш лайсна.
Докато има такива "Хитреци" като дебе дето дават по 10лв за крадени части до тогава ще има и крадци. Купувайки такива "тънки неща" все едно си купуваш твойте... понякога буквално си купуваш твойте.
Този някой който го кълнат е гаден крадец и наркоман... да, нека пукне и то в страшни мъки. Какво да му пожелаем да са му все успешни кражбите ли?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”