Дарение за дома в Белоградчик (посещение на 17.06.2007г.)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Кога да посетим децата?

Януари
14
11%
Февруари
7
6%
Март
48
38%
По-късно
58
46%

Общо гласове: 127
Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Пет 08 юни 2007 15:07

знам ли от какво по колко :roll: , мога само да предложа. с шефката за кг не сме говорили, колкото може - толкова. като я питах каза, че децата обичат бял боб, лютеница, сладко. захарта свършва бързо, олиото и ако може да се вземе кус-кус (тя ми предложи на разни фифури макарони, че децата им се радвали), някакво месо да се замрази във фризера им докато се върнат от или пита кашкавал. ако не здраве.
да се вземе например 25-30кг бял боб, 50-100кг захар, 18-20кг лютеница, 20кг мармалад, тенекия олио, тенекия сирене, един чувал лук, 10кг сол. за някакво месо вече на място трябва да се прецени може или не може да се занесе до там и да стои седмица, две. и някави вафли, сладки- децата са 42.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 08 юни 2007 15:43

joser написа:да се вземе например 25-30кг бял боб, 50-100кг захар, 18-20кг лютеница, 20кг мармалад, тенекия олио, тенекия сирене, един чувал лук, 10кг сол. за някакво месо вече на място трябва да се прецени може или не може да се занесе до там и да стои седмица, две. и някави вафли, сладки- децата са 42.

Да добавя -> Ориз, Брашно, Картофи, леща????
ОК, ще преценя до понеделник-вторник и ще дам примерен списък.
С месото ще е доста трудно, осен ако нямаме хладиленик .....

Дидо пазара ще е на 15 или 16-и , ден преди заминаване. Ники е прав!
Апропо, напиши най-сетне нещо за компютрите.

Има ли някой да идва откъм Пловдив(може и на 15 или 16 ) да докара чаршафите?
п.с. Чакаме Добрин след 11. 06 да каже какво е дереджето с преговорите за ремонта на стаята.

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Пет 08 юни 2007 15:50

за добавките в списъка - леща и ориз ядат по-малко. а като споменах картофи, шефката сподели, че сега са по-нетрайни и малки количества едва ли е добре да се вземат, не знам дали имат условия да ги съхраняват. но каквото преценим е добре дошло.
:oops: не ми беше удобно с жената да смятам колко кг боб на месец отиват в кухнята им, не може да купим от всичко. затова разчитаме на мъжете, тръгнали на пазар :wink:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 09 юни 2007 11:53

Така, бях обещал да напиша какво точно е положението с PC-тата.

Имаме 1 цяло събрано и работещо PC с мишка, клавиатура и монитор, както и доста части за събиране на 2-ро. :roll: Ще се уговоря с колегата hooligans да видим какво ще стане с неговото PC, от което липсват дъно, CPU и захраване (по спомени). Тъй че ако някой има излишни (CPU-то да е над 1GHz по възможност) да пише.

Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Мнениеот shotoman » Нед 10 юни 2007 8:06

моля ви нека някой да ми пусне едно мейлче, че искам да знам кога ще се ходи до там. russinov@gmail.com

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Нед 10 юни 2007 11:14

предлагам сумата от 140лв, която ни беше върната от капарото в
ресторант 'Извора' снощи, да се прибави към сумата за Белоградчик. в сумата са включени:
по 6лв. от ivo8181, Formel,monstera,
по 4лв. от anbuch, divna_, cheren_golf, musura, madcap, Дон Хуан Голфа, brabus, wili98, MITKO_DVD, golfer, nii,
по 2лв. от spiroff, тръба,
и останалите от членове на пловдив тийм.
ако някой от тези хора иска парите да му бъдат върнати или е против, моля да пише тук или да се свърже с мен.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 10 юни 2007 15:43

joser написа:предлагам сумата от 140лв, която ни беше върната от капарото в
ресторант 'Извора' снощи, да се прибави към сумата за Белоградчик. в сумата са включени:
по 6лв. от ivo8181, Formel,monstera,
по 4лв. от anbuch, divna_, cheren_golf, musura, madcap, Дон Хуан Голфа, brabus, wili98, MITKO_DVD, golfer, nii,
по 2лв. от spiroff, тръба,
и останалите от членове на пловдив тийм.
ако някой от тези хора иска парите да му бъдат върнати или е против, моля да пише тук или да се свърже с мен.

Аз съгласен,обаче требеше да каете като си тръгнахте а не да се изненадваме накрая,аз лично си помислих че тия от ресторанта ни базикат нещо,но като разбрах се съгласих и няма проблем :wink:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 11 юни 2007 7:26

.......оказва се че отпадам за тази дата и аз. Възможно ли е да се промени датата за след морето на децата ....
Ако не може, ще гледам да ви помогна за пазаруване и каквото мога в петък и събота, но няма да мога да пътувам.

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пон 11 юни 2007 8:17

така, значи аз в събота сутринта пътувам за района на петрохан, и в неделя сутринта тръгвам от там направо за белоградчик.
Каквото ще возя натам трябва да бъде натоварено в петък вечерта (Краси, Метро?). Ако искаш да се разберем в петък вечерта да скокнем да вземем тежките неща, ще е добре още една кола да дойде поне, за да товарим.
желаещи?

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 11 юни 2007 9:56

MITKO_DVD написа:Аз съгласен,обаче требеше да каете като си тръгнахте а не да се изненадваме накрая,

Извинявай, Митко и всички останали!
Аз съм виновен!!! :oops: :oops: :oops:
На мен управителя върна капарото... Причината за връщането беше, че след като всички са с различно меню и на свободна консумация, а и не всички бяха дали, то много щяхме да затрудним момичетата при правене на сметките, ако трябваше от общата сума да вадят тия 140 лв., и после да ги смятат като процент от сметката на всеки... щеше да стане обърквация, а и пак щеше да има ощетени.
Идеята беше дадена от kentawar, на нашата маса (съседната :lol: ) веднага се прие, споделих и с vasstop, но ми се стори излишно да обикалям по масите и да занимавам всички с толкова дребни суми... явно е било грешка от моя страна!
Няма да се повтори!
Дано не съм развалил настроението на някой!

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 12 юни 2007 10:14

и аз се извинявам на колегите. нямаше как да върнем по 2-4 лв, когато ни бе дадено капарото насред купона..
а днес получих от didoriginal необходимите 300лв за спалното бельо за децата от Белоградчик. то е готово и утре ще го взема. платила съм го миналата седмица, но може да взема утре фактура.
заедно с чаршафите и калъфките ще върна към София сумата от 140лв., която остана от капарото.

Потребителски аватар
cheren_golf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот cheren_golf » Вто 12 юни 2007 19:47

Чак сега се прибрах от събора и влязох във форума. :oops: :D Идеята на Кали, капарото да замине за Белоградчик е страхотна.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 12 юни 2007 21:21

radotom написа:
MITKO_DVD написа:Аз съгласен,обаче требеше да каете като си тръгнахте а не да се изненадваме накрая,

Извинявай, Митко и всички останали!
Аз съм виновен!!! :oops: :oops: :oops:
На мен управителя върна капарото... Причината за връщането беше, че след като всички са с различно меню и на свободна консумация, а и не всички бяха дали, то много щяхме да затрудним момичетата при правене на сметките, ако трябваше от общата сума да вадят тия 140 лв., и после да ги смятат като процент от сметката на всеки... щеше да стане обърквация, а и пак щеше да има ощетени.
Идеята беше дадена от kentawar, на нашата маса (съседната :lol: ) веднага се прие, споделих и с vasstop, но ми се стори излишно да обикалям по масите и да занимавам всички с толкова дребни суми... явно е било грешка от моя страна!
Няма да се повтори!
Дано не съм развалил настроението на някой!

Радо споко бе брадче сичко си е наред не сме прайли проблем,просто исках да се уверя дали е така да не ни базикат тези от ресторантаи да си земат париците за тях.Аз съм пак казвамза този жест за децата няма проблем нема за кво се извинявате :wink: :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 12 юни 2007 23:50

cheren_golf написа:Идеята на..
само да уточня, че идеята се роди спонтанно на масата в ресторанта, мисля от kentawar.. една добра идея бързо намира подкрепа и решихме да я споделим във форума, какво ще кажете вие, и тези, от които останаха 70лв.

п.п. преди малко kentawar взе чаршафите и калъфките за децата и 140лв., които ще предаде в София.
и понеже получавам вече не едно лично с молба да дам телефона на г-жа Григорова в дома (шефката на дома в Белоградчик), реших, че е добре да го напиша тук:
0898733852.

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Сря 13 юни 2007 22:08

Ей хора утре съм в София и ще нося чаршафките дайте идея на кого мога да мина да ги оставя че ще съм само за през деня?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”