Здравейте.
Решил съм да си закупя Пасат /В5/ от Германия. За тази цел, проверих цените в /www.autoscout24.de. Харесаха ми няколко обяви и писах. Отговориха ми по един и същи начин, уж различни хора. Автомобила при всички случаи се намираше в Англия и директно ми предлагаха, да ми го изпратят чрез корабна компания, срещу 50% депозит.
Всичко добре до тук, но тази работа изглежда съмнителна.
Някой купувал ли е по този начин?
Закупуване на автомобил от Германия
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Никой не е купувал и няма да купи по този начин - това е вързанка!!! Кой нормален човек би пратил толко пари на непознат? Най-вероятно ги искат по Уестърн Юниони ти казват, че това е един вид гаранция, че ще отидеш до там за да не се разхождат те напразно? НО! Пари пратени по този начин се получават единствено с номера писан в документа който ти искат пратен по факс. Най-вероятно ти казват, че парите трябва да ги прати твой познат на твоето име. Това в случая (името) няма никакво значение. С този номер всеки може да изтегли твоите пари и да си останеш като в необрано лозе! Не се вързвай!
-
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми е ясно, че това е вързанка. Аз, може би неправилно се изразих. Мой приятел германец ми прати този сайт за да си харесам автомобил и евентуално той да го капарира, а аз да отида и да си го взема. Но сега немога да добия реална представа за цените, защото в сайта показват Пасат модел 2002 г, който струва 3.500-4.000 евро, което мен ме устройва идеално и отгоре на това е с кожен салон и всички екстри. Пробвах и в сайта Мобиле, но там положението е същото.
В този случай немога да добия реална представа, на каква цена е Пасат 2002г /В5, В5.5/ в Германия.
В този случай немога да добия реална представа, на каква цена е Пасат 2002г /В5, В5.5/ в Германия.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За тази цена всички ни устройва идеално!
Искам и аз такъв за тези пари! Точно това - цената и годината трябва да те водят на мисълта, че обявата не е реална! Реалната цена на този автомобил от Германия - 5.5 2002 дизелак според мен ще е около 8 и нагоре евра! Не може кола която тук струва 20 левчета там да е 8 

Не се връзвай както казаха колегите работата мирише направо смърди от всякъде. Може и да има такава обява,
Паричка у ръчичка. Око да види ръка да пипне.Коли в Германия под път и над път. Като не ти хареса тази друга търсиш.
Такива шминди-капеле "прати 50% капаро и ще я запазим" си е като да купиш много ценни части за машини от който утре ще спечелиш тоне трикратно.
Успех
но дали е истина, дали не са пропуснали нещо напр. блокирал двигател, скапана скоростна кутия, изгоряла електроника (да не дава господ никому). Купуваш един паметник и като го "оживиш" ще ти стъпи на цената която ти е писал колегата trunner. Ако се окаже,че е станала грешка със снимката или с екстрите или пък с цената и решиш да се окажеш от сделката ? Нали не си си и помисля, че някой ще ти върне капарото ?lyubo750 написа:.....Пасат модел 2002 г, който струва 3.500-4.000 евро, което мен ме устройва идеално и отгоре на това е с кожен салон и всички екстри...
Паричка у ръчичка. Око да види ръка да пипне.Коли в Германия под път и над път. Като не ти хареса тази друга търсиш.
Такива шминди-капеле "прати 50% капаро и ще я запазим" си е като да купиш много ценни части за машини от който утре ще спечелиш тоне трикратно.

Успех
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”