Разбрахме се да ми даде едно кръгче да го видя с 8 клапана как ще е, сигурно ще набира асфалта като тръгва lol
Смятайте колко са яки Голфовете :)
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Смятайте колко са яки Голфовете :)
Преди малко ми се обади новият собственик на старият ми Голф 2 EZ - имал на два от цилиндрите строшени клапани и майсторите му казали, че това е от много време - явно и аз съм го карал така, с други думи - голфа е пушка и с 6 здрави клапана само
Разбрахме се да ми даде едно кръгче да го видя с 8 клапана как ще е, сигурно ще набира асфалта като тръгва lol
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Смятайте колко са яки Голфовете :)
musura написа:Преди малко ми се обади новият собственик на старият ми Голф 2 EZ - имал на два от цилиндрите строшени клапани и майсторите му казали, че това е от много време - явно и аз съм го карал така, с други думи - голфа е пушка и с 6 здрави клапана само![]()
Помислих си ,че става въпрос за обръщане по таван .Там няма грешка много са добри изпитал съм го.Само леки деформации в предната част до стъклото на около 10-15 см от ръба на стъклото./деформации около 1,5 см навътре./
Абе много са здрави...мани з@еби...тва е с не повече от 40км/ч
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6180
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6180
- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
а наистина ли ако си със 3,4 5 10 .... точковите колани след челен удар си чупиш врата , върти ми се в главата нещо че сам гледал
че състезателите имали някакви ластици отзад на каските дето при удар не позволяват толкова рязко да ти тръгне главата напред и де се схрускаш... иначе сам виждал нещо като възглавничка под каските им ...
че състезателите имали някакви ластици отзад на каските дето при удар не позволяват толкова рязко да ти тръгне главата напред и де се схрускаш... иначе сам виждал нещо като възглавничка под каските им ...
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
relaxxx
МнениеПуснато на: Съб Юни 04, 2005 12:03 am Заглавие:
Ами по дискавъри вчера гледах едно BMW и едно VOLVO засилиха ги с 65 км/ч едно срещо друго, вервай ми станаха на избушени консервииии, БМВ - то беше 7 ца, стана на парцал, от волвото остана скромна купчинка скрап. Направо посинях като ги видях Rolling Eyes
Ако си мисля за това което говориш е тест на Fifth Gear колите са с дистанционни оправления и ги засилват една срещу друга с обща скорост 200км/ч(всяка се движи с 100км/ч) и BMWто е 5ца
Ще потърся линк на филмчето беше някъде в тунинг.бг
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
стига бе 40км/ч.... аде са...
Преди 2 години с старата Шкода 120L с 70км/ч бакшиш ми отне предимството и изкочи на 5метра пред мене.... на практика спирачен път немаше, успех само да се вкопча у волана и да законтря крака.... беше Ауди 80, кат го изтрещях в лява задна врата/калник, тъпака напраи метла и влезе на заден в пряката дет са беше упътил...
Ше ви кача довечера снимки да видите Шкодака кви му беа пораженията, на тъпана, му беа леко омачкани ламарините, за сметка на което задния му мост беше с 20 санта изместен
Преди 2 години с старата Шкода 120L с 70км/ч бакшиш ми отне предимството и изкочи на 5метра пред мене.... на практика спирачен път немаше, успех само да се вкопча у волана и да законтря крака.... беше Ауди 80, кат го изтрещях в лява задна врата/калник, тъпака напраи метла и влезе на заден в пряката дет са беше упътил...
Ше ви кача довечера снимки да видите Шкодака кви му беа пораженията, на тъпана, му беа леко омачкани ламарините, за сметка на което задния му мост беше с 20 санта изместен
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”