kris11 написа:Задна лява патерица съм я карал със 120-130км по магистралата от Шумен за Варна -писна ми да ме изпреварват
Значи като почнат такива заключения,че ми напомнят някои мои пациенти дето разправят ак дядо му пушил по 40 цигари на ден и доживял до 90 годишна възраст..ама нищо,че при пушачите инфаркът е 10 пъти по-чест,Хроничната обструктивнва белодробна болест(жестоко осокатяващо белодробно заболяване) е 100 пъти по-честа,ракът на белия дроб е 20-30 пъти по-чест..и т.н.
Ами това,че при един нищо не е станало съвсем не значи,че на никой нищо няма да су случи..ами ,че това си животозастрашаващо..да ти гръмне гумва със 120 км.....има точна наука..нарича се статистика и изводите се правят само на базата на стистически данни..риско от фатален инцидент е много пъти по-голям с патерицата отколкото с нормална гума!!..някой да ме обори?......ето затова има препоръчителна скорост!
такива писания от опитни колеги във форума не бива да има защото рискуват да създадат у по-нови и неопитни колеги опасно самочувствие застрашаващо живота им!!!
моля ви най-искрено, съобразявайте се и с това ине застрашавайте живота на своите колеги с опасни съвети......