Отново въпрос за гуми
Отново въпрос за гуми
Колата е тази в гаража, на капачката на резервоара пише само размер 185/55/15......въпроса ми е ако сложа гуми 185/60/15, дали ще опират някъде.......гледах някакъв калкулатор и излиза, че размера който искам да сложа е с 18мм по-голяма обиколка и не е допустим, а примерно с 16мм повече е допустим.......дали тези 2мм са проблем.......ако някой е пробвал на такова Поло този размер, ще бъда много благодарен да сподели......
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Братовчед ми има същият проблем! Предполагам заради цената?
Ние като търсихме най-евтината гума на тоя размер е 120лв! Колега няма да има ппроблем с опирането, ще има разлика в показанията на километрава мисля че с 4 или 5 км/ч ще показва ПО-МАЛКО! А това което братовчед ми направи - купи си 175/60 Р14 .. при тях разликата със 185/55 Р14 е супер малка а и поведението на колата не се промени почти никак - километража лъже само с 1 км/ч!
Ние като търсихме най-евтината гума на тоя размер е 120лв! Колега няма да има ппроблем с опирането, ще има разлика в показанията на километрава мисля че с 4 или 5 км/ч ще показва ПО-МАЛКО! А това което братовчед ми направи - купи си 175/60 Р14 .. при тях разликата със 185/55 Р14 е супер малка а и поведението на колата не се промени почти никак - километража лъже само с 1 км/ч!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”