Централното спря да работи, а има малко бензин

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
m_postov
Автомобил:
Двигател:

Централното спря да работи, а има малко бензин

Мнениеот m_postov » Чет 14 юни 2007 9:34

Здравейте колеги,
извинявам се ако темата по някакъв начин се дублира но имам следния проблем и имам нужда от съвет. Колата е поло 96-та двувратка, от вчера спря да работи централното, когато вкараш ключа отключваш само вратата в която въртиш. Проверих отзад машинката работи издава шум искарах и маркуча и при завъртане на ключа си всмуква или издухва. Най-обезпокоително е че съм с много малко безнин а немога да отворя капачката на резервоара и да сипя :shock . Та въпроса ми е според вас може ли да има спукан маркуч или по скоро е изваден при някое от съединенията и от къде да почна да търся проблема и има ли смисъл да се пробвам сам или да търся някои майстор наблизо щото надалеч с толкова бензин може и да не стигна. Моля ви дайте някакъв съвет :) , благодаря ви предварително.

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Чет 14 юни 2007 11:00

отваряш багажника, сваляш дясната декоративна кора и отключваш ръчно капачето на резервоара :idea:

Потребителски аватар
m_postov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот m_postov » Чет 14 юни 2007 12:53

Мерси много за информацията, ей сега се прибирам и ще го пробвам :)
А за загубата на вакуум от къде да почна да проверявам :) иска ми се да проверя първо по-лвсно достъпните места, а евентуално махане на корите на вратите да оставя като последен вариант но незнам от къде минават тези маркучета.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”