имам проблем с радиаторчето на парното
- Antiloop
- Автомобил:
- Двигател:
имам проблем с радиаторчето на парното
Имам ПАСАТ2 и ми се счупи един от накрайниците на радиаторчето на парното.Искам да попитам как се сменя радиатора на парното?Преди имах голф 2 и си го смених,но не знам на пасата по същия начин ли се сменя?Трябва ли да свалям таблото,защтото при голфа не се сваляше.Помогнете:(((
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сваля се таблото - виж картинките:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2458
и пробвай стърсачката, има доста писано ...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2458
и пробвай стърсачката, има доста писано ...
Леле хора и мене ме сполетя тази повреда. И аз както всички се отчаях като видях снимките от ЛИНКА. Гледам че тук пишат хора които се занимават усърдно с колите си.
Въпроса ми е такъв:
АКО ВЗЕМА ПО-МАЛКА ПЛАСТМАСОВА ТРЪБИЧКА ( ВТУЛКА) И Я НАМАЖА СЪС КАЧЕСТВЕН СИЛИКОН ИЛИ ЛЕПИЛО, КОЙТО ЛЕПИ ДОБРЕ И ИЗДЪРЖА НА ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ И ГО ПЪХНА ПОНЕ 3 см. ЩЕ МОГА ЛИ ДА ПРЕСКОЧА ПРОБЛЕМА ?
:
:
:
Въпроса ми е такъв:
АКО ВЗЕМА ПО-МАЛКА ПЛАСТМАСОВА ТРЪБИЧКА ( ВТУЛКА) И Я НАМАЖА СЪС КАЧЕСТВЕН СИЛИКОН ИЛИ ЛЕПИЛО, КОЙТО ЛЕПИ ДОБРЕ И ИЗДЪРЖА НА ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ И ГО ПЪХНА ПОНЕ 3 см. ЩЕ МОГА ЛИ ДА ПРЕСКОЧА ПРОБЛЕМА ?

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- syncrony_x
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема не е за пренебрегване!!! Ако се опиташ да го залепиш не е сигурно колко ще ти изкара.Имай предвид, че може да ти се случи на много гадно място и по много гадно време и тогава проблема ще се превъре в трагедия! Също така можеш и да прегтрееш мотора, нали се сешташ какви могат да будат последиците....
Затова ,сваля се цялото табло ,така, 4е ако не ти се занимава закарай колата на майстор, а самото радиаторче струва около 65лв.
Затова ,сваля се цялото табло ,така, 4е ако не ти се занимава закарай колата на майстор, а самото радиаторче струва около 65лв.