Значи проблема ми е следния, имам Поло 95г 6N. Значи смених пистовия ремак и ролката и пак нещо скарца по скоро свири.Възможно ли е да е от водната помпа или да сменям МАЙСТОРА.
mod edit: vasstop

смених пистовия ремак и ролката и пак нещо скарца
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ако лагерите на динамото са тръгнали да си заминават ,като сложиш нов ремък който е със различна натегнатост от стария може да започнат да свирят без преди това да са свирели.Дори и сега да ти е натегнат правилно (при натиск да потъва около 1,5 см) ,ако преди е бил много натегнат ситуацията е съвсем реална. Разбира се ,другият вариянт и прекалено хлабавият ремък.Водната помпа напълно я изключи като възможност ,щото не е на този ремък (както е казал колегата по горе)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Anbuch написа:Ако лагерите на динамото са тръгнали да си заминават ,като сложиш нов ремък който е със различна натегнатост от стария може да започнат да свирят без преди това да са свирели.Дори и сега да ти е натегнат правилно (при натиск да потъва около 1,5 см) ,ако преди е бил много натегнат ситуацията е съвсем реална. Разбира се ,другият вариянт и прекалено хлабавият ремък.Водната помпа напълно я изключи като възможност ,щото не е на този ремък (както е казал колегата по горе)
същото нещо го имам и аз.с 2 нови ремъка пробвах и скарца ли вие,и не мои се опраи уж не е ролка понеже сменени били и ,ся като валя дъжд се намокриха работите и оше по ве4е зе да скарца и свири.и май е на динамото шайбата де ,...ама ще карам така докато спре,надявам се да нямам някакви лоши последствиа
- Marto
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги абе много странна работа, качавам се сутринта паля колата и вее го няма то скърцане. А дасе оправи от самосебеси направо ме учудва. Дано така да си остане

Последна промяна от Marto на Съб 16 юни 2007 18:46, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Marto написа:Колеги абе много странна работа, качавам се сутринта паля колата и вее го няма то скърцане. А дасе оправи от самосебеси направо ме учудва.
напраскай го с малко вода и ще видиш каде
имаш ли го още този звук?на мен ми се усили и кажи речи посотянно свири.мазах го с сапун не става ,.пак свири явно е ролка но коя?колко струва една ролка на динамото?трудоемка ли е работата?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”