ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ.....
Добре де, дайте някакви аргументи. затова че отхвърляте раздела.
Питам с най-добри чувсва.
пп Ще прозвучи доста тъпо отговор като този:
1. Не съм длъжен да давам обяснение......
2. Защото така сме решили......
3. Това е трети опит и обясненията са излишни.....
4. ?.........
а и е глупаво ако "две от главите на триглавия змей решили да отрежат третата защото...... не ги кефи..."
Питам с най-добри чувсва.
пп Ще прозвучи доста тъпо отговор като този:
1. Не съм длъжен да давам обяснение......
2. Защото така сме решили......
3. Това е трети опит и обясненията са излишни.....
4. ?.........
а и е глупаво ако "две от главите на триглавия змей решили да отрежат третата защото...... не ги кефи..."
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
приятело успехите са относителнно понятие!Kingpin написа:Брато заеби...Поне да бяхме прочели един истински аргумент защо да НЯМА такъв раздел...аз лично изчетох само тъпотии
А в автомобилен форум да има раздел "Футболен отбор" (при тва без да коментирам успехите на въпросния отбор), но да няма "VW Motorsport" (или нещо от сорта) е меко казано СМЕШНО!!!!!!
![]()
справка и в други автомобилни форуми има такива теми и раздели.
Може да се смееш колкото си искаш!
Поне се събираме и си правим кефа, без взяка седмица да занимаваме всички с проблемите ни.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Контакти:
мен лесно може да разбереш кой съм, а ти кой си?sin orel C20XE написа:Bobo7 е мафиот,оставете го!
Нямало да има,абе мишок,ти кой си бе Лафчис?
Я се стегни, щял да запази добрия тон,що нещо ако има ми го кажи,модче!![]()
И аз съм много запален по футбола,ама кво общо има с т.нар. технически форум,айде кажи!
http://forum.vwclub.bg - мился не е само технически, ама ти малко си се пообъркал.
раздела футболен отбор е в Основен! Ако бе в Технически щях да се съглася с теб!
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Контакти:
Еми събирайте се, съзтезавайте се .. не ми пречите! просто не намесвайте Футболния отбор. Така не се постига нищо!Tishku написа:bobo7 написа:Поне се събираме и си правим кефа, без взяка седмица да занимаваме всички с проблемите ни.
Че кой ти е казал че тези които искат раздела не се събират?
И къде според теб има проблеми? Някой да е казал че няма пари за хляб?:)
Аз немам!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
От това, че няма да има такъв раздел ще изгуби само и единствено форума.Ние така или иначе си се събираме и си правим квото си правим и си коментираме каквото ни душа иска.Ама в един момент ше се окаже (а вече тоя момент е почти настъпил),че този форум буксува на едно място и се коментират хладилници,печки,сервизи за чай,пиене,ядене,хотели,ресторанти,футболни срещи,смяна на масло,филтри,ремъци,поправка на закопчалки на колани,и демонтаж на жабки, "кой беше белия голф с сивия стикер, ааа ти ли беше, супер".....Живеца изчезва.Ако се върнем назад в времето, още при създаването на форума в тунинг раздела пишеха бая хора заинтересовани и запалени, тогава още не бях регистриран даже а само четях.А сега бавно но сигурно секи фаща пътя.Това е моето мнение, щом това се харесва на някои хора, така да бъде.Имаше една сентенция "Ако нямаш какво да правиш, моля не го прави тук!"Жалко ама все повече натам отиват нещата и форума се изражда в отдушник на хора, чудещи се как да убият времето и понеже няма кво да кажат за автомобили, моторни спортове, тунинг и тн и се почват петъчни теми, неделни теми,как да се облека утре, кви накладки са най-добри, продавам тапети втора употреба.Извинете, но на мен това не ми е обобено интересно и не мисля, че е нормално.Абсолютно нищо лошо към никой не изпитвам.Просто констатирам.
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
Kozunak написа:От това, че няма да има такъв раздел ще изгуби само и единствено форума.Ние така или иначе си се събираме и си правим квото си правим и си коментираме каквото ни душа иска.Ама в един момент ше се окаже (а вече тоя момент е почти настъпил),че този форум буксува на едно място и се коментират хладилници,печки,сервизи за чай,пиене,ядене,хотели,ресторанти,футболни срещи,смяна на масло,филтри,ремъци,поправка на закопчалки на колани,и демонтаж на жабки, "кой беше белия голф с сивия стикер, ааа ти ли беше, супер".....Живеца изчезва.Ако се върнем назад в времето, още при създаването на форума в тунинг раздела пишеха бая хора заинтересовани и запалени, тогава още не бях регистриран даже а само четях.А сега бавно но сигурно секи фаща пътя.Това е моето мнение, щом това се харесва на някои хора, така да бъде.Имаше една сентенция "Ако нямаш какво да правиш, моля не го прави тук!"Жалко ама все повече натам отиват нещата и форума се изражда в отдушник на хора, чудещи се как да убият времето и понеже няма кво да кажат за автомобили, моторни спортове, тунинг и тн и се почват петъчни теми, неделни теми,как да се облека утре, кви накладки са най-добри, продавам тапети втора употреба.Извинете, но на мен това не ми е обобено интересно и не мисля, че е нормално.Абсолютно нищо лошо към никой не изпитвам.Просто констатирам.

P.S. Изказвам лично мнение, не искам да обиждам никого

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
В крайна сметка защо просто не пробваме? Направете такъв раздел...да кажем за 1 месец и ако не тръгне както трябва го махнете
Много просто
Аз съм сигурен, че доста голям процент от хората ще го посещават...
Да го направим така, например:
Цял нов раздел "VW Motorsport". Подраздели "Drag racing", "Track racing", 'Street Racing", "Tuning". В "Tuning" направете пак подраздели "Оптичен", "Performance", "Car Audio". Направо преместете "VW Tuning" в него, пък ако трябва дайте на мене аз ще местя отделните теми в отделните раздели...
Дайте некво развитие бе хора

Цял нов раздел "VW Motorsport". Подраздели "Drag racing", "Track racing", 'Street Racing", "Tuning". В "Tuning" направете пак подраздели "Оптичен", "Performance", "Car Audio". Направо преместете "VW Tuning" в него, пък ако трябва дайте на мене аз ще местя отделните теми в отделните раздели...

Според мен няма да има такъв раздел заради мнения и теми от рода на "ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ..... ".Иначе аз съм силно за раздел Motorsport с обсъждане на F1,WRC,MOTO GP,Мотокрос,българския шампионат,силов тунинг,двигатели и всякакви такива.Може в Правилата да бъде въведена точка ,която да забранява мнения и теми,конфликтни със Закона за движение по пътищата,сигурността на гражданите и водачите на МПС и да се модерира нормално.........пък ако не потръгне може да бъде премахнат,заключен или нещо си там.
П.С Ама пък в този случай не ми се мисли какво ще стане
П.ПС За трети път променям,но искам да подчертая дебело ,че аз нямам нищо против футболния отбор и раздела му.
П.С Ама пък в този случай не ми се мисли какво ще стане

П.ПС За трети път променям,но искам да подчертая дебело ,че аз нямам нищо против футболния отбор и раздела му.
Последна промяна от reinhard на Съб 16 юни 2007 14:51, променено общо 3 пъти.