Линк
Това 1.4 16V 100 к.с ли е? На капака пред 16V има 4 букви http://i.mobile.bg/photos/1/big/11181827441129421_4.pic какво значат? И струва ли си парите?
п.с От извесно време ровя форума и днес се реших да се регистрирам с надеждата скоро да се сдобия с някой сносен VW може би POLO или GOLF

Какво ви е мнението за това POLO
Ако всичко си му е у ред на полото си е супер. Със сигурност километрите не са реални. Рядко се стеща 1.4 16в с 4 врати и другите екстри. Двигателя си е доста мощен за това купе 101коня е . Това което пише на двигателя е DOCH . Относно поддръжката и разхода може да използваш търсачката, но си приготви поне + 1000лв за да си я стегнеш като хората. Успех 

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Полото си е супер. Няма да сбъркаш. Аз карам такова, и до сега (без модификацийте) нищто не съм сменял. Става въпрос по окачване, двигател и тем подобни. Карам го от септември миналата година и само наливам масло и бензин и таркалям. Минал саъм 25000 км и нищо!!!!! Сменял съм акомулатор, свеши, масло, фитри(въздушен, мслен и бензинов), валове(разпределителни-спортни, които нямаше нужда впрочем) и само ГАЗ до ламарината, и нямам ядове !!!
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
asengamalov написа:Аз до колкото виждам има различия във боята демек е удряно. Ама може да е някаква перла нз. требе да се огледа късмет
Каде ги видя различията в боята впрочем, защото аз само гадая на тази снимка. Просто мотора е позамит (търговски вид му е придадено), но различия............?
Всичко си е ОК според мен, само кадето му липсва от пред под бронята ножа, или как там му се казваше !!! Иначе количката е слънце !!
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Ножа си е на място -недоглеждаш нещоTatrata написа:asengamalov написа:Аз до колкото виждам има различия във боята демек е удряно. Ама може да е някаква перла нз. требе да се огледа късмет
Каде ги видя различията в боята впрочем, защото аз само гадая на тази снимка. Просто мотора е позамит (търговски вид му е придадено), но различия............?
Всичко си е ОК според мен, само кадето му липсва от пред под бронята ножа, или как там му се казваше !!! Иначе количката е слънце !!

Липсва му само емблемата 16в на предната решетка и капа4ката на предната бороня ,ина4е е 100 % сток което може само да радва пи4а . Това е 50 % признак 4е не е изнасилвано ....
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Какво ви е мнението за това POLO
aNk написа:На капака пред 16V има 4 букви
DOHC - Double over head camshaft - демек с два разпределителни вала

- NitroSonyc
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
.::Volkov::. написа:Като го гледам и като погледнеш на колко километра е, направо смешно да ти стане, 16В на 114, да да ...гледам че е внос, не се заблуждавайте, такива коли са си карани и то стабилно!!
Но и според мене трябва да се види и тогава да се прецени от тука може само да фантазираме!!!
Така си е.
Ако можеш закачи я на комп преди да купуваш.
През сервиз също.
Ако е възможно де.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ostavime написа:Странно защо когато се купува кола винаги трябва да се очаква, че е на 200 000 + километра?!
10 години по 11-12 хиляди на година си е съвсем нормално.
Аз примерно не въртя по повече. Така че?
Напълно съм сългасен! Възможно е! Но дали е така знае само албанеца в Италия дето държи автокъщата!
Мойта като я зех пишеше 95 хил. км. За мен това не значеше нищо освен маркер кога да сменям маслото, осбено след като мой познат майстор каза че е читава.
Е преди туй гледах една алфа 145 2000г на дизел на 200 хил. км. Е баща ми не можеше да повярва че 6 годишна кола може да навърти толкос.
Има сякви теории и приказки с който може да се успокоявате.
Например:
1. Той италянеца не е бил тъп човек и си зел поло (бенз) щото карал само в града и му трябвала малка кола. А градско не се навъртат 200к ...
2. Той същия италянец щото бил много пекън и карал само градско, за това не е сложил ABS и Air bag, щото в града за ко са му, нали има климатик!
3. Евала на момчето италянецу, той карал само градско и ползвал по-често спорачките. Затова дисковете ми са с по-голем ръб от на братовчеда лагуната дето е на 160 хил. км. Тя лагуната я карал друг умен италянец дето карал предимно извън градско!

Ся кой на кво вярва и на какво му се иска да вярва няма значение. Важно колата да е читава.
п.п Аз съм ходил в Рим. 3 дена обикалях из града е голяма кола да видиш беше голяма рядкост. Най мног имаше СМАРТ на дет се обърнеш се 1 ше видиш.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”