Задeн нож на 2-ка
Задeн нож на 2-ка
а бе колеги имам мерак да сложа нож на задната брония,ма нещо не ми е ясно от каква кола е.от 3-ка ли е?и евентуално някои ако може да ми каже как да го закрепа.
Последна промяна от nigga на Нед 17 юни 2007 21:51, променено общо 1 път.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Задeн нож на 2-ка
nigga написа:и евентуално някои ако може да ми каже как да го закрепа.
Закрепването става с винтчета, но първо се сваля бронята и се закрепва отвътрешната страна. Ако се загледаш тук, ще видиш винта

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
neon написа:Отиваш и си купуваш нов- към 32-35лв са комплекта от двете половини!
М/у другото- лявата половина (изрязаната при ауспуха) ще я сменям, та ако искаш......
за какво ми е само 1 половина?ако го даваш целия ........
и какво имаше в предвид с това:
И малко ножа (флекс-а) е хубаво да поиграе
че неможах да те разбера
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
nigga написа:neon написа:Отиваш и си купуваш нов- към 32-35лв са комплекта от двете половини!
М/у другото- лявата половина (изрязаната при ауспуха) ще я сменям, та ако искаш......
че неможах да те разбера
Ами както си се сетил, означава да си купиш от другаде другата половина! А и както са ти казали- не става директно да го плеснеш отзад- трябва преправяне!

neon написа:nigga написа:neon написа:Отиваш и си купуваш нов- към 32-35лв са комплекта от двете половини!
че неможах да те разбера
Ами както си се сетил, означава да си купиш от другаде другата половина! А и както са ти казали- не става директно да го плеснеш отзад- трябва преправяне!
да де ма колко трябва да се преравя.че няма да стане точно се сетих,ма мислих че бяга с малко да не е с доста че незнам дали ще мога да го направя сам