Мигачите не работят аварийните да

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
m_postov
Автомобил:
Двигател:

Мигачите не работят аварийните да

Мнениеот m_postov » Сря 20 юни 2007 18:55

Здравеите колеги имам следния проблем снощи се качвам в колата давам десен мигач и виждам че не работи давам ляв и той не работи пускам аварийните , а те си светят :roll: Моля ви помагаите къде да търся причината. Забравих да кажа :) таблото също не свети ... може ли да е бушон ?

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 20 юни 2007 19:46

Трябваше да видиш бушоните преди да пускаш тема, виж и тук http://seat-bg.com/gallery/albums/userp ... y_polo.JPG - реле номер 6. Замери го дали работи.

Потребителски аватар
m_postov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот m_postov » Сря 20 юни 2007 21:23

Да прав си пребързах с темата :) за което се извинявам :oops:
Сега проверих предпазителите и всички са си здрави. Извинявам се за лайшките въпроси но как да проверя това реле дали работи ... много начинаещ съм все още :oops: ще се опитам да сложа снимка на бушоните с релетата и ако се получи и съм те разбрал правилно става дума за това на което пише 21 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3224024[/img] или ?

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Чет 21 юни 2007 8:36

Точно, как да го замериш - с мултицет (аз обаче съм бос в употребата му, по простата причина, че не съм си купил и не съм ползвал никога :oops: ). Някой от колегите ще ти каже какво точно трябва да показва дисплея на мултицета, ако работи релето, и какво точно да мериш. Иначе, това, което се сещам аз, е да извадиш релето и да пробваш да го сложиш пак или да вземеш такова реле от твой познат с такова поло, или да отидеш в магазин с релето да кажеш, че искаш да пробваш ново, защото не си сигурен, че ще стане и ако са хора ще ти дадат да пробваш - ако е то купуваш от тях новото, ако не продължаваме да го мислим нататък...Успех!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”