Stefan написа:Vizor написа:ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър... деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим..![]()
Така еа най-лошото е, че някои дет са с по две висшета вече са

Vizor написа:Стиви Джи написа:Vizor написа:. хуу че не се прецакахме да учим..![]()
някой от вас може да са имали .. да са учили .. е аз нямах.. сега имам възможност.. и не главен специалист.. ами по нататъка .. живи и здрави..
хихи .. нямаше на мене мама и тати да дават..
Аа, значи ще се прецакаш все пак
специално за теб .. ще го обясня по друг начин..
тук ще ми платят образуванието (главно за това почнах работа на това място на което съм) поради простата причина че аз нямам възможност да направя това.. защо да не го взема ? и + това .. според мен ..за човек взет буквално от улицата е добър старт..преди мен пича в момента (по абсолютно същия начин е почнал като мен) е в ХП.. и взима доста доволна заплата ..
One написа:куцо, кьораво и сакато тръгнало висше да учи......а прости, прости кухи, кухи, неграмотни , нагли, такъв сволач е по университетите плъзнал от години......ама взмат диплома и после се насират каквото и да подхванат.......
golfer написа:учил, неучил...
нЕма такива филми.
трЕбе си човек!
с документа ще се презентираш, но после трябва да доказваш, че е твой![]()
без документ ще те приемат скептично и отново трябва да доказваш колко знаеш и можеш...
е поне аз не знам фирма да е приют за млади недоказани таланти. даги чакат да изгреят![]()
![]()
нямаш ли човек на точното място да те насочи умрел си. ако ще и 5 висши да имаш или 10 сертификата и майсторски свидетелства.
далече съм от мисълта, че ученето не е важно.
който има желание ще придобие дори повече знания от преподаваните.а пък съчетано и с необходимите умения....направо екстра.
просто каквато и да е диплома прибавя бонус точки
Veso101 написа:Vizor написа:Стиви Джи написа:Vizor написа:. хуу че не се прецакахме да учим..![]()
някой от вас може да са имали .. да са учили .. е аз нямах.. сега имам възможност.. и не главен специалист.. ами по нататъка .. живи и здрави..
тук ще ми платят образуванието (главно за това почнах работа на това място на което съм) поради простата причина че аз нямам възможност да направя това.. защо да не го взема ? и + това .. според мен ..за човек взет буквално от улицата е добър старт..преди мен пича в момента (по абсолютно същия начин е почнал като мен) е в ХП.. и взима доста доволна заплата ..
Vizor, мой човек!
Може да разтягаш локуми колкото искаш , и да носиш от 5 кладенеца вода, може да си и супер старши главен специалист, но това че не си учил го разбрах веднага.
Ти знаеш ли що е запетайка?? Такъв стил на писане като твоя не съм виждал, това с двете точки убива всичко детско в мен.
ОбразУванието дето ти ще ти го платят няма да ти помогне да печелиш дори колкото оня дето продава сладолед по буТките и са виСшисти.
Нищо лично приятел, ама без общатата култура и основни знания по правопис никой не може да каже , че има каквото и да било образование, било то висшо или не.
Vizor написа:Veso101 написа:Vizor написа:Стиви Джи написа:Vizor написа:. хуу че не се прецакахме да учим..![]()
Vizor, мой човек!
Може да разтягаш локуми колкото искаш , и да носиш от 5 кладенеца вода, може да си и супер старши главен специалист, но това че не си учил го разбрах веднага.
Ти знаеш ли що е запетайка?? Такъв стил на писане като твоя не съм виждал, това с двете точки убива всичко детско в мен.
ОбразУванието дето ти ще ти го платят няма да ти помогне да печелиш дори колкото оня дето продава сладолед по буТките и са виСшисти.
Нищо лично приятел, ама без общатата култура и основни знания по правопис никой не може да каже , че има каквото и да било образование, било то висшо или не.
във форума пиша по няколко мнения на ден на кирилица.. през цялото останало време пиша на латиница и ми е малко трудно доста бъркам буквите.. + това нали се сещаш че твоето мнение ми е през _)_а .. и + това ......... колкото си искам точки ще пиша (сега ми е кеф защото преди филтъра ми не позволяваше да пращам пакет с точки ....... дропеше ги .. кофти...
) пък... нали се сещаш ... че какъвто и да съм.. съм тук защото мога.. както каза голфъра
така че ..
а и аз да ти кажа нещо.. най-сигурно се пише с тире посредата..... .. .. ..
и за твоя приятел който са му взели книжката за 6 месеца.. спял ли е на палка или е спрял ? щото ако е спял .. трябваше изобщо повече да не си види книжката
също така.. изцепки от типа "У муцуната е кат' " също са интересни в правописа ти..
ако обръщаш внимание аз пиша В с Ф .. защото така ми е готино.. и така искам![]()
и като препоръчваш нещо.. ... .. . пиши го с "не ти трябва" а не .. "требе"![]()
стана ти ясно ... че ако искаш да се заядеш с някой можеш да го направиш .. а темата май не беше за това нали ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта