Много Ядосан

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пон 25 юни 2007 22:28

Stefan написа:
Vizor написа:ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър... деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим.. :lol: :shock

Така е :wink: а най-лошото е, че някои дет са с по две висшета вече са :screwy

:да:

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пон 25 юни 2007 22:37

И аз утре съм на тежък изпит и се надявам да го взема,че не ми се ходи септември,учил съм ,а и е по доста тежък предмет! :twisted:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 25 юни 2007 22:40

учил, неучил...
нЕма такива филми.
трЕбе си човек!
с документа ще се презентираш, но после трябва да доказваш, че е твой :wink:
без документ ще те приемат скептично и отново трябва да доказваш колко знаеш и можеш...
е поне аз не знам фирма да е приют за млади недоказани таланти. даги чакат да изгреят mhihi mhihi mhihi
нямаш ли човек на точното място да те насочи умрел си. ако ще и 5 висши да имаш или 10 сертификата и майсторски свидетелства.

далече съм от мисълта, че ученето не е важно.
който има желание ще придобие дори повече знания от преподаваните.а пък съчетано и с необходимите умения....направо екстра.
просто каквато и да е диплома прибавя бонус точки :D

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Вто 26 юни 2007 7:35

Vizor написа:
Стиви Джи написа:
Vizor написа:. хуу че не се прецакахме да учим.. :lol: :shock
някой от вас може да са имали .. да са учили .. е аз нямах.. сега имам възможност.. и не главен специалист.. ами по нататъка .. живи и здрави..

хихи .. нямаше на мене мама и тати да дават.. :)

Аа, значи ще се прецакаш все пак :lol:

специално за теб .. ще го обясня по друг начин..

тук ще ми платят образуванието (главно за това почнах работа на това място на което съм) поради простата причина че аз нямам възможност да направя това.. защо да не го взема ? и + това .. според мен ..за човек взет буквално от улицата е добър старт..преди мен пича в момента (по абсолютно същия начин е почнал като мен) е в ХП.. и взима доста доволна заплата ..

Vizor, мой човек!
Може да разтягаш локуми колкото искаш , и да носиш от 5 кладенеца вода, може да си и супер старши главен специалист, но това че не си учил го разбрах веднага.
Ти знаеш ли що е запетайка?? Такъв стил на писане като твоя не съм виждал, това с двете точки убива всичко детско в мен.
ОбразУванието дето ти ще ти го платят няма да ти помогне да печелиш дори колкото оня дето продава сладолед по буТките и са виСшисти.
Нищо лично приятел, ама без общатата култура и основни знания по правопис никой не може да каже , че има каквото и да било образование, било то висшо или не.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 26 юни 2007 8:15

One написа:куцо, кьораво и сакато тръгнало висше да учи......а прости, прости кухи, кухи, неграмотни , нагли, такъв сволач е по университетите плъзнал от години......ама взмат диплома и после се насират каквото и да подхванат.......

Колега много си прав,съгласна съм с теб! Куцо,кьораво и сакато и най-вече нагло....Имам си една таква колежка..много е зле горката.Аз нали уча химия в Софийския.Лелел страх ме е в лабораторията да съм до нея,защото трябва не само мен да пазя, а и за нея да се грижа. Тя не спазва никакви правила за безопасност веднъж и гръмна апаратурата за синтез по Органична химия,добре че камината беше затворена иначе тежко ни на цялата група,...абе работи в лабораторията все едно се намира в някоя кухня..Това момиче ако си намери работа в някоя лаборатория или нещо подобно и ако има достъп до опасни реактиви ще се самоубие или ще гръмне всичко :No :No :No :No

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Вто 26 юни 2007 8:28

golfer написа:учил, неучил...
нЕма такива филми.
трЕбе си човек!
с документа ще се презентираш, но после трябва да доказваш, че е твой :wink:
без документ ще те приемат скептично и отново трябва да доказваш колко знаеш и можеш...
е поне аз не знам фирма да е приют за млади недоказани таланти. даги чакат да изгреят mhihi mhihi mhihi
нямаш ли човек на точното място да те насочи умрел си. ако ще и 5 висши да имаш или 10 сертификата и майсторски свидетелства.

далече съм от мисълта, че ученето не е важно.
който има желание ще придобие дори повече знания от преподаваните.а пък съчетано и с необходимите умения....направо екстра.
просто каквато и да е диплома прибавя бонус точки :D

Виж приятелю, и тапията си е нужна. Аз като съм компютърджия без кетап - знаеш ли с колко зор ме викат на интервюта? Защото освен CV-то се гледа и какви дипломи имаш. Като видят, че по образование съм педагог, пък кандидатствам за уеб девелопер или за software quality assurance и почват да гледат странно... и не ми се обаждат за интервю. Малцина са работодателите като сегашния ми (но тенденцията е да се увеличават), които набират персонала си с входящ изпит. Конкретно за текущата ми позиция се влизаше с Brainbench Programmer/Analyst aptitude тест. Това че нямам практически никакво образование в тази сфера не ми попречи да се справя с такъв резултат, който работодателят ми не беше виждал до момента.
От друга страна освен по отношение на бумащината съм усещал остро недостига на образование в сферата когато седна да пиша код. Неща, над които си блъскам главата по маса време си имат елементарни математически алгоритми, с които се решават и които аз никога не съм учил.
Това, което искам да кажа, е, че само с талант не става, нужно е и яко учене. Обратния вариант също не върви - нагледал съм се на "сисадмини", учили КСТ и/или комуникации, но които на два компа мрежа не могат да направят и един Windows не могат да преинсталират ако нямат image... Така че и само с едното учене "като за тапията" пак не върви. Нужно е да се балансират. Именно затова тази година или догодина ще кандидатствам в ТУ за второто си висше.

@ Весо101 - ми толкова си може човека бе... Съгласен съм, че неграмотното писане е върховен израз на неуважение към събеседника при такава писмена форма на комуникация, каквато е форума, но той толкова е учил, толкова си може... Сам казва че ще му поемат разходите по образованието, да се надяваме, че ще получи и поне малко правописни познания покрай другите.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 26 юни 2007 8:30

Veso101 написа:
Vizor написа:
Стиви Джи написа:
някой от вас може да са имали .. да са учили .. е аз нямах.. сега имам възможност.. и не главен специалист.. ами по нататъка .. живи и здрави..

тук ще ми платят образуванието (главно за това почнах работа на това място на което съм) поради простата причина че аз нямам възможност да направя това.. защо да не го взема ? и + това .. според мен ..за човек взет буквално от улицата е добър старт..преди мен пича в момента (по абсолютно същия начин е почнал като мен) е в ХП.. и взима доста доволна заплата ..

Vizor, мой човек!
Може да разтягаш локуми колкото искаш , и да носиш от 5 кладенеца вода, може да си и супер старши главен специалист, но това че не си учил го разбрах веднага.
Ти знаеш ли що е запетайка?? Такъв стил на писане като твоя не съм виждал, това с двете точки убива всичко детско в мен.
ОбразУванието дето ти ще ти го платят няма да ти помогне да печелиш дори колкото оня дето продава сладолед по буТките и са виСшисти.
Нищо лично приятел, ама без общатата култура и основни знания по правопис никой не може да каже , че има каквото и да било образование, било то висшо или не.

във форума пиша по няколко мнения на ден на кирилица.. през цялото останало време пиша на латиница и ми е малко трудно доста бъркам буквите.. + това нали се сещаш че твоето мнение ми е през _)_ :lol: а .. и + това ......... колкото си искам точки ще пиша (сега ми е кеф защото преди филтъра ми не позволяваше да пращам пакет с точки ....... дропеше ги .. кофти... :lol: ) пък... нали се сещаш ... че какъвто и да съм.. съм тук защото мога.. както каза голфъра :) така че ..

а и аз да ти кажа нещо.. най-сигурно се пише с тире посредата..... .. .. ..

и за твоя приятел който са му взели книжката за 6 месеца.. спял ли е на палка или е спрял ? щото ако е спял .. трябваше изобщо повече да не си види книжката

също така.. изцепки от типа "У муцуната е кат' " също са интересни в правописа ти..

ако обръщаш внимание аз пиша В с Ф .. защото така ми е готино.. и така искам :)

и като препоръчваш нещо.. ... .. . пиши го с "не ти трябва" а не .. "требе" :lol:

стана ти ясно ... че ако искаш да се заядеш с някой можеш да го направиш .. а темата май не беше за това нали ?

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Вто 26 юни 2007 12:21

Vizor написа:
Veso101 написа:
Vizor написа:
Стиви Джи написа:

Vizor, мой човек!

във форума пиша по няколко мнения на ден на кирилица.. през цялото останало време пиша на латиница и ми е малко трудно доста бъркам буквите.. + това нали се сещаш че твоето мнение ми е през _)_ :lol: а .. и + това ......... колкото си искам точки ще пиша (сега ми е кеф защото преди филтъра ми не позволяваше да пращам пакет с точки ....... дропеше ги .. кофти... :lol: ) пък... нали се сещаш ... че какъвто и да съм.. съм тук защото мога.. както каза голфъра :) така че ..

а и аз да ти кажа нещо.. най-сигурно се пише с тире посредата..... .. .. ..

и за твоя приятел който са му взели книжката за 6 месеца.. спял ли е на палка или е спрял ? щото ако е спял .. трябваше изобщо повече да не си види книжката

също така.. изцепки от типа "У муцуната е кат' " също са интересни в правописа ти..

ако обръщаш внимание аз пиша В с Ф .. защото така ми е готино.. и така искам :)

и като препоръчваш нещо.. ... .. . пиши го с "не ти трябва" а не .. "требе" :lol:

стана ти ясно ... че ако искаш да се заядеш с някой можеш да го направиш .. а темата май не беше за това нали ?

:P Най-напред колега много се радвам, че си прочел всичките ми мнения, виждам старание да се поправиш, като гледаш от най-добрите (виж и аз се уча от теб , вече го пиша с тире).
А това с "требе" и у муцуната" си ги пиша за кеф , направо съм горд че успявам да заблудя някой.
Критиката се надявах да я приемеш като градивна без да се сърдиш.
Ако си се засегнал много, извинявай. :wink:
Искрено се надявам, че първото ти мнение е било силно саркастично и аз случайно съм пропуснал това.
Може да се видим на по бира с един правописен речник на некое капанче, а??? (некое го пиша нарочно :wink: )

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Вто 26 юни 2007 14:24

Veso101, ей такива като тебе толкова са ми неприятни, че чак нямам думи да изразя колко дълбоко пренебрежение изпитвам като прочета подобно лаене и блеене от дърдорковци, дето си немогат нищо особено милите и само се чудят как да се самоизтъкнат, сочейки сламката в чуждите очи.

Успех.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 26 юни 2007 14:37

До старостта си, човек се бори да има това, за което е мечтал! Когато остарее и вече го има... иска да има онова, което е пропуснал през годините, докато е гонил мечтите си :wink:

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Вто 26 юни 2007 15:06

Ама опасни сте - все ще намерите за какво да се сдърпате ;)

Висшето образование не е критерий за нищо - всеки си има виждане по въпроса и всеки е направил своя избор в тази посока - няма каквто толкова да се дърпате и умувате... ;)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 26 юни 2007 15:42

Li4o написа:Ама опасни сте - все ще намерите за какво да се сдърпате ;)

Висшето образование не е критерий за нищо - всеки си има виждане по въпроса и всеки е направил своя избор в тази посока - няма каквто толкова да се дърпате и умувате... ;)

и всеки има фотошоп за кетапи :wink:

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Вто 26 юни 2007 15:55

Muncho написа:Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Вто 26 юни 2007 16:23

Не ва знам вас прайте кото щете. Аз съм решил да завърша!

Работих! И добри пари изкаравах, като за 1-ва работа (и човек взет от улизата, както се изразявате) вземах 500 лв, наптрупах опит и ппочие.
Ама като дойде време да избирам дали да си продължа образованието или да продължа да работя, избрах да завърша.

Работа има много стига да знаеш. HP дето ги споменахте не са критери никакъв щото те съпраха куцо и съкато при тех :), и на мене 3-4 пъти ми звъняха, ама немаше как пълен работен ден с университета немога да комбинирам.

Не ми е ясно защо ги сравнявате учил/не учил. Има профейсии в който такви дет не са учили въобще не ги вземат. А има и профейсии където вишист да работи на равно със средняк да зема същитете пари, да ама ако вишиста е кадърен един ден може да стане шеф на средняка, докато средняка колкото и да добър ще си остане работник.!!!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 27 юни 2007 9:35

Нема да се плашиш...мене вчера ме скъсаха незнайно защо.Дори не ме изслуша професора.Явно не съм му бил симпатичен. :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”