Генералният мениджър на баскетболен клуб ЦСКА Емил Бояджиев Коен е загинал а автомобилна катастрофа, съобщи преди минути пресаташето на клуба Миляна Велева. Заедно с главния мениджър на тима смъртта е застигнала и президента на клуба Владимир Федяев, като двамата са били пасажери в автомобила BMW, който се сблъскал с автобус на шейсетина километра северно от град Рен.
Катастрофата е станала късно снощи, но имената на загиналите бяха съобщени едва днес. Коен е бил зад волана на колата в момента на удара и е настоял двамата спътници да тръгнат вечерта, за да избегнат високите температури през деня. Двамата са пътували за среща с представители на УЛЕБ във френския град Брест и след нея да се приберат в София.
Пострадали са 24-има от пътуващите с автобуса 45 пътници. Те са с наранявания от различна степен, но никой от тях не е с опасност за живота.
Според първите заключения на разследването българският шофьор на лекия автомобил е заспал зад волана и колата е навлязла в насрещното платно, за да се удари челно с автобуса с висока скорост. Катастрофата е станала при лек дъжд.
Коен бе и финансов благодетел на баскетболния ЦСКА и веднага се появиха спекулации за бъдещето на "червения" отбор.
Напомняме, че само преди 5 дни двамата оцеляха при друг подобен инцидент на френска земя. Тогава те се отърваха невредими, след като ТИР навлезе в тяхното платно при проливен дъжд и лоша видимост. Тогава колата им се превъртяла два пъти и спряла в двор на къща.
"В шок съм от новината! Цяла нощ не съм мигнал, след като научих какво се е случило. Вчера целия ден имах лошо предчувствие, тъй като с двамата имахме уговорка да се чуем още по обед. Телефоните им обаче не отговаряха, пратих им смс да ми звъннат, но обаждане така и не дойде, заяви за БНТ старши треньорът на мъжката гарнитура Росен Барчовски
- След този удар трябва да мине малко време, за да се осъзнаем, ще се съберем и ще обсъдим бъдещето на ЦСКА. Отборът обаче трябва да оцелее, аз ще се боря ЦСКА да го има, нищо конкретно обаче не мога да кажа сега".
Няма измъкване, когато ти е писано,
Когато ти е писано......... RIP Емил Коен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
явно днес е черен ден за български спорт и главния мениджър на волейболния левски е загинал в катастрофа
http://topsport.ibox.bg/news/id_1919291673
http://topsport.ibox.bg/news/id_1919291673
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Едно време в зората на "демокрацията" започнаха да влизат по масово първите дробове от европата. Ускорението им и мощността запленяваше на фона на ретро руските каручки и резултата беше рязко повишаване на жертвите. С течение на годините нещата се оталожиха и катастрофите дори намаляваха на фона на масовото наводняване на улиците с автомобили. Сега се започна едно радващо оправяне на улиците, но за съжаление прогнозирам че няма да доведе до по добри резултати
напротив....ще има "А летище....газззззззззз....о боже аз летяяяяя"...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”