Мерси за линка vw_golf_2_Memphis! Естествено че ще се мяркам често.
Ще се радвам да помогна и аз с нещо на колегите.
Pichaga моторчето е 1.6,75к.с.- карбуратор и е страшно добро,набира се като змей, тествах го до Бургас, че ми се наложи до там да ходя и си дигна преспокойно 200 колицата и питаше за още

: но ме хвана шубе да я пробвам по-нагоре.Бяхме две коли с едно приятелче-неговата е Голф-3 ГТИ но е 115 к.с - е трябва да ти кажа че почти не му се давах.Минал съм 5000 км. до тука не ми е пипнала маслото.Сложих и газова- Landi Renzo м/у другото на газ си я карах до Бургаз като ходих и няма никаква разлика във вървежа с бензин- много се кефа че и пасна газовата - монтираха я много грамотно, около 8,5 ми даде разход но я шпорех много здраво не съм и се накефил още

градско е 10 на 100 като при тва я натискам юнашки- мнооого ме кефи просто как се набира нали е лекичка и ги късам по светофарите разни гъэета без проблем
С Ремус я купих и затова се развива много бързо от място си мисля - просто му се учудвам на това малко двигателче кви чудеса прави-ми това е в общи линии за колицата иначе няма мн. екстри освен ал. джанти,Ремуса,оригиналните спойлери и прагове с веждите които се сливат и е със скъсено окачване-други екстри няма но и така си ме кефи на макс!!!