Браточки помагайте иэчезна смукача на Голф 2.Какъв може да бъде проблема.Голфчето е 89г.Pls кажете ми каде се намират точно теэи работи от които могат да идват проблемите.Смукача е електронен.Благодаря предварително.
Най-вероятно ти е заминал вакуумния регулатор на автоматичния смукач... И аз сменях тази година... Към 50-70 кинта струва нов... Виж, може да стане и от Шкода, а те са по-евтинки...
Електронен те нямат ваккум регулатор. Виж да не е клеясало нещо или да не си е отишъл стъпковия мотор. Има един пич които ги чатка смукачите. Взима символично но е много любопитен не му даваи да разглабя нищо друго
Geleto написа:Смукача е автоматичен zmej това имам предвидл
Ами значи виж какво съм ти писал по горе... 95% е това... Старото регулаторче се е 'удървило' и какъвто и вакуум да му правиш, не отлепя... То това май си е 'болежка' по голфовете... Мога да ти покажа старото (още ми виси в офиса)...
Мерси за коментарите които направихте по тази тема ама се оказа,че е Би-пластинката на дросела на смукача тази,която затваря когато колата е студена за да постапи по обогатена смес.Майстора там е пипнал нешто не е разглабял или сменял част.Благодаря още веднаж