СПОРТЕН ФИЛТЪР НА ПОЛО
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
СПОРТЕН ФИЛТЪР НА ПОЛО
ИСКАМ ДА ПИТАМ ДАЛИ МОГА ДА СЛОЖА СПОРТЕН ФИЛТЪР НА ПОЛО 2 1.3 GT ПОНЕЖЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ НА НЕГО ДЕБИТОМЕРА НА ВЪЗДУХА МУ СЕ НАМИРА НА КУТИЯТА НА ФИЛТЪРА. ЗНАМ ЧЕ МОГА ДА МУ СЛОЖА ТАМ КВАДРАТЕН АМА АЗ ИСКАМ ТАКАВ ТИП КОНУС,ЗА ЗВУКА ПРЕДИМНО НЕ ЧЕ щЕ ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА ВЪВ ВЪРВЕНЕТО 

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
може.виж ми темата от преди време-там сме дискутирали това
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=46194
Като си купуваш спортен филтър гледай да не е от 25лв.-няма нужда да т
пълниш двг.с микробоклуци-по добре да е истински и за по голяма сума да е кво толкова-смяната му е след мноого км(само пране):D
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=46194
Като си купуваш спортен филтър гледай да не е от 25лв.-няма нужда да т
пълниш двг.с микробоклуци-по добре да е истински и за по голяма сума да е кво толкова-смяната му е след мноого км(само пране):D
Последна промяна от chy на Пет 29 май 2009 21:08, променено общо 1 път.
- bbboiko2004
...

Последна промяна от bbboiko2004 на Съб 17 ное 2007 1:13, променено общо 1 път.
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bbboiko2004
темата е малко стара ама мислих доста и измислих една глупост. Значи дебитомера е вързан с 4 болта за "тенджерата" ако го отвия от там, имам един фр дето каза че може да ми направи преход от дебитомера към конусен JR тои от едната страна ще е правоъгълник както е формата на дебитомера а от другата траба.Но излзиа друг въпрос на изхода от "тенджерата" има един кланан за топъл и студен въздух които е на вакуум него какво да го правя???
- bbboiko2004
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
аз съм слагал такъв на голф 3 2.0 115к.с. - процедурата е еднакваbbboiko2004 написа:темата е малко стара ама мислих доста и измислих една глупост. Значи дебитомера е вързан с 4 болта за "тенджерата" ако го отвия от там, имам един фр дето каза че може да ми направи преход от дебитомера към конусен JR тои от едната страна ще е правоъгълник както е формата на дебитомера а от другата траба.Но излзиа друг въпрос на изхода от "тенджерата" има един кланан за топъл и студен въздух които е на вакуум него какво да го правя???

- bbboiko2004
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chy, ти така и не даде снимки на резултата
Аз самият вчера си купих кутията, която ще се слага на мястото на тенджерата, но без тръбата, която е между нея и дебитомера. Чудя се дали няма да стане вместо оригиналната да ползвам такава като тази за горещия въздух. А как захващаш спортния филтър? Директно за дебитомера или с малко парче тръба между тях?

Аз самият вчера си купих кутията, която ще се слага на мястото на тенджерата, но без тръбата, която е между нея и дебитомера. Чудя се дали няма да стане вместо оригиналната да ползвам такава като тази за горещия въздух. А как захващаш спортния филтър? Директно за дебитомера или с малко парче тръба между тях?
Dare_Devil написа:chy, ти така и не даде снимки на резултата![]()
Прав си...не дадох,щото проекта се "заседя"-други неща ми дойдоха на главата

Последна промяна от chy на Пет 28 сеп 2007 21:01, променено общо 1 път.
- bbboiko2004
при мен стана гаф. Тоя пич дето трябваше да ми направи кутията замина за Испяния да бере домати или там каквото щял да прави, а и отделно реших да продам пуловера и да го сменям с по нов или ибиза затова се отказах от филтъра. Иаче плана беше да има правоъгълна основа която да се връзва за дебитомера и тя да прераства в тръба. А CHY имам един въпрос как мислиш да махаш дебитомера, поне аз незнам как ще стане понеже нали компа ти е вързан за него и според него се подава гориво поне така знам 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”