Моля, дайте ми съвет!
IGAT полусинтетично 10w40. Коментари ?
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
IGAT полусинтетично 10w40. Коментари ?
Някой чувал/използвал ли е масло с тази марка? Предложиха ми да си купя от нега за пасата, ама понеже е малко неизвестно се чудя да не се окаже само "ГАТ" (без И отпред)
Моля, дайте ми съвет!
Моля, дайте ми съвет!
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Цената е 37лв за туба от 5л. (10w40 семи-синтетика Wink )
ха , цената е точно като на Valvoline 10в40 в метро ..... ако не се лъжа..... интересно ми е кога е пакетирано , не за друго , ами защото това в метро беше на края на трайноста на опаковката ( приемам , че на добре затвореното масло не може да му се случи нищо ....)
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предполагам че ще кажеш и че OPTIMAL е немска фирма??? Бате окачването с това име е пълен провал.Неща да обиждам колегите които го продават,но всеки човек който уважава колата,а и себе си не би си сложил подобно нещоgr_kanev написа:Ако наистина е I.G.A.T. (мисля, че така се пише), е добро - няма да съжаляваш. Това е новото име и лице на маслата Optimal.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
veritas написа:Предполагам че ще кажеш и че OPTIMAL е немска фирма??? Бате окачването с това име е пълен провал.Неща да обиждам колегите които го продават,но всеки човек който уважава колата,а и себе си не би си сложил подобно нещо![]()
![]()
За маслото нямам виждане защото не съм го ползвал или продавал,но ако качеството му е като на останалата стока с име OPTIMAL,значи е нещо от сорта на олио "RAPAS"
![]()
![]()
Да, немска фирма е. Но мисля че няма нищо общо между частите за окачване с това име и маслото. Май и това е причината да се смени името (визията).