Дискове за поло ... странно?
Дискове за поло ... странно?
Искам да попитам днес ми сменяха дисковете на полото 1.9 дизелов мотор 1998 година...Та дисковете с накладките ми струваха 140лв това не е ли голяма сума като за такава кола и също така ми казаха че било с дискове на голф 4 и за това били толкова скъпи...Искажете мнение?И също така да питам каква е цената на свещите за моето поло в случея за дизел?
Re: Дискове за поло ... странно?
tUf написа:И също така да питам каква е цената на свещите за моето поло в случея за дизел?
Надявам се че питаш за дюзите и/или за подгряващите свещи.....

малко спамче-Ники не се дразни на човека....все пак някои все още си мислят че вагените са скромни за поддръжка....Дори и най-новите

Макар че 140 лева си е направо без пари ама..,.
Всъщност на ладето са мноо по евтинки

Последна промяна от chy на Чет 12 юли 2007 19:50, променено общо 1 път.
...
ами одеве питах 50лв накладки и 90 лв дискове пак свещите 15лв броя демек 60лв...това в истината...
Re: ...
tUf написа:ами одеве питах 50лв накладки и 90 лв дискове пак свещите 15лв броя демек 60лв...това в истината...
Всъщност дисковете вентилирани ли са?Полото SDI ли е?(както пишеш в другите си постове)...?Защо мислиш че трябва да сменяш подгряващите свещи(макар че както твърдиш Пак в други постове-двг-то е ЧИСТ дизел???А чист дизел доколкото знам няма подгряващи свещи....)
Хайде моля те задай си въпросите по-подробно за да може да ти се отговори подробно и конкретно
Всъщност за въпросите които те интересуват има писано,постнати линкове към авторъководства на потребителя,Autodata,etka(etos) .....
И последно(ама наистина)-В знак на уважение към хората които са създали този прекрасен сайт и които го поддържат със собствени средства за да можем ние всички да си чешем пръстите тук,искаш ли да спазваме правилата им?По точно точка 3?
А иначе по темата ти не не са те минали с парите-относително хубави дискове(вентилирани) струват 100тина лева+/-
Аиде със здраве

...
Е добре ще внимавам да не се повтарят въпросите апък относно това вярвам си на майстора един много добар дългогодишен рали състезател той живее за колите,харесва това което прави...и все пак е от софия на има Бисер
Да е вечно здрав та да ме потдържа 

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”