Здравейте!!!
Имам проблем с температурата на колата???Поло 1991г. 1.1 БензинCL
Стрелката за температурата на таблото ми показваше 110C и тогава се вклщчваше перката!!!След което смених релето на радиатора с 85C-95C!!! След смяната на това реле започна да включва перката на 100C???Сега съм купил и термостат добре ли е да го сменя и него???и Дали е нужно да сменям и температурния датчик който ми показва градусите на таблото ???Дано сте ме разбрали защото карам от няма и една седмица!!!???

Термостат или нещо друго???
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тези термометри да знаеш че не са много верни(по скоро са ориентировъчни).Нее лошо преди да правиш каквото и да било да замериш с нещо сигурно каква е температурата.Аз миналата година си сменях таралежа(оня фланец дет се слага термостата)и температурата падна с 10 градуса,ма бал съм го,всичко си работи та така си карам.
- kingralf
- Автомобил:
- Двигател:
maks написа:Тези термометри да знаеш че не са много верни(по скоро са ориентировъчни).Нее лошо преди да правиш каквото и да било да замериш с нещо сигурно каква е температурата.Аз миналата година си сменях таралежа(оня фланец дет се слага термостата)и температурата падна с 10 градуса,ма бал съм го,всичко си работи та така си карам.
С какво да измеря температурата преди смяна ако се наложи?
Сега и аз се чудя дали да го сменя този както казваш таралеж?А някой знае ли колко ще ми излезне да го сменя с нов?И къде да отида на автосервиз?От скоро карам както казах в началото от седмица,незнам къде има добри автомоньори?Да мипрепоръчате някой?И къде се намира?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Таралежа (аз му викат октопода) го има по Симеон. 25-50 лв някъде е.
А за сервиз:
http://forum.vwclub.bg/viewforum.php?f=13
А за сервиз:
http://forum.vwclub.bg/viewforum.php?f=13
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”