Благодаря предварително на тези които ште изкайат сфоето мнение
Искам мнение :) . . .
-
martinsa
- Автомобил:
- Двигател:
Искам мнение :) . . .
Здр на сички искам да дадете мнение за тфа кое е по добре за багажника >>> в една каса отворен обем с два говорителя или две по малки каси отворен обем (демек говорителите ште са си отделно) ? ? ?
!
-
martinsa
- Автомобил:
- Двигател:
и сам мн доволен от него ...
обаче зех оште една кола и там искам по яка music за тфа питах как да са дфата говортеля >>> мерси че изказа мнение
Говорителите мисля да са MEGAVOX - MX-W12B или MX-E12P >>> два такива или два такива
-
martinsa
- Автомобил:
- Двигател:
sashobas и двете каси ли да са по 60л. или обшто да са толкова ?
Ами за моита Paineer-а аз знам че не я храня на маx ! но на моя fr. баса яку се чува от ван , а при мене от ван не е така > ватре тресе сичко де почти не се седи , но от ван няма никаф бас
! ! !
А кажи ми дали си доволен от дфата MEGAVOX-а
?
И кажете какфо да зема за последно , аз сам ги сабрал парите така че не ми е проблема че Pioneer-а е малко по скап оъ MEGAVOX-а ! Вапроса е че искам по яка music за тези пари горе долу !
Ами за моита Paineer-а аз знам че не я храня на маx ! но на моя fr. баса яку се чува от ван , а при мене от ван не е така > ватре тресе сичко де почти не се седи , но от ван няма никаф бас
А кажи ми дали си доволен от дфата MEGAVOX-а
И кажете какфо да зема за последно , аз сам ги сабрал парите така че не ми е проблема че Pioneer-а е малко по скап оъ MEGAVOX-а ! Вапроса е че искам по яка music за тези пари горе долу !
- Ctoyan
- Автомобил: golf 4
- Двигател: ahf 1999
martinsa написа:sashobas и двете каси ли да са по 60л. или обшто да са толкова ?
Ами за моита Paineer-а аз знам че не я храня на маx ! но на моя fr. баса яку се чува от ван , а при мене от ван не е така > ватре тресе сичко де почти не се седи , но от ван няма никаф бас! ! !
А кажи ми дали си доволен от дфата MEGAVOX-а?
Ако е една каса гледай да не с общ обем за 2 та баса ..
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”