При скъсване на жило примерно и потъване на педала- как може да се доберем до сервиза.
На мен ми казаха-на втора и докуцваш до сервиза.
Как се кара аварийно без съединител
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mishu написа:Мен ми е по-интересно как се пали. Иначе превключването без съединител и аз съм го правил. Целиш оборотите и си влиза като у дома си.
На първа със стартера със газ и си тръгваш после ако неискат да влизат предавките даваш със междинна газ...всеки го е правил майче,аз поне като късах жилото бях близо до вкъщи

Последна промяна от Gesha_GTI на Пон 23 юли 2007 12:44, променено общо 1 път.
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:не един път съм виждал майсторско шофиране без съединител...нека някой обясни тънкостите, защото "да усещаш колата" не ми се струва достатъчно...при положение че тия същите маймуни го правят на всякакви коли...
Ще ти се скъса един път жилото ще покараш 10км и ще се научиш колега,поне аз така се научих

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Gesha_GTI написа:chefito написа:не един път съм виждал майсторско шофиране без съединител...нека някой обясни тънкостите, защото "да усещаш колата" не ми се струва достатъчно...при положение че тия същите маймуни го правят на всякакви коли...
Ще ти се скъса един път жилото ще покараш 10км и ще се научиш колега,поне аз така се научих
браво обясни ми всичко мерси!
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Gesha_GTI написа:chefito написа:не един път съм виждал майсторско шофиране без съединител...нека някой обясни тънкостите, защото "да усещаш колата" не ми се струва достатъчно...при положение че тия същите маймуни го правят на всякакви коли...
браво обясни ми всичко мерси!
Значи изгасен ти е двигателя даваш на 1ва с малко газ и завърташ стартера колата придърпва и тръгва,ако е малко по мощна ще изсуркаш гумаците,после пробваш както обикновенно примерно кум 3000об да си включиш 2ра като си отпуснал газта,ако не стане подаваш газ и бързо вкарваш предавката(може да изхъркат скоростите)и от там и другите скорости по същия начин.Обикновено не изка да влезе от като смъкваш предавките и тогава трябва междинна иначе от 1на2,от2на3 и тн си влизат,ако случайно не стане пак трикчето с междинната.като спираш изключваш от скорости гасиш двигателя,като трябва да тръгнеш пак 1ва малко газ и въртиш на стартер и на там процедурата се повтаря

пп Само ако е избаир го дръж в по височки обороти че изтървеш ли го тръгването ми се струва че ще е бая трудничко...със стартер избаир незнам не съм пробвал ама ми се струва че бая ще се позадъха мотора

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”