дръЖки колега дръЖки...mod edit: vaskoto1
Пластмасата на дръжките се бели странно - Пасат Б5.5 ?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пластмасата на дръжките се бели странно - Пасат Б5.5 ?
Колеги интересно ми е дали и вие имате същия проблем и от какво е. Значи дръшките по вратите и повечето пласт маси се белят ... все едно като човек изгори и си сменя кожата ...
нещо такова се получава. Слоя който пада е нещо като силикон, но не съм сигурен. Въпроса ми е дали и вие сте имали или имате такъв проблем и дали може някакси да се опвари защото седи доста грозночко
И още един въпрос .... става дума за дясното огледало .... декоративната пластмаса има много свободен ход и доста трака. Да не би да се е счупила някоя щипка или .... какво може да е ? Другото огледало не го прави. Благодаря ви много !!!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
За дръжките и другите "белещи се" пластмаси - нормално е (в смисъл на повечето е така). Може да се опиташ да свалиш боята (това е, което се бели) и после да пробваш наново боядисване (нямам си идея с каква боя и по каква технология - мисля че GodLike е по-запознат). Другия вариант е да си купиш нови (едва ли ще ти хареса цената им - L&R е минал по този път).
За огледалата си нямам идея.
За огледалата си нямам идея.
- nikolai_ignatov
- Автомобил:
- Двигател:
-
naskocanada
- Автомобил:
- Двигател:
няма страшно
колега моите също се белят а и да ти кажа чета авто билд и авто мотор спорт и във всяка една статия за фв отправят бележки към качеството на лаковото покритие на интериора да ти кажа щом те го правят значи май това си е проблем на повечето фв не е за болка ама си е грозничко
- nikolai_ignatov
- Автомобил:
- Двигател:
Спокоино колега и при мен е същото. Това оправия няма. Ако ги смениш пак ще се изтърка. Моите изгоряха от слънцето. Относно качеството то е ясно, че при VW не е на ниво-все пак е народна кола като замисъл. В която и класация да погледнеш за качество се вижда, че VW са все назад.Като искаш качество си купуваш AUDI или японска кола, но там цифрите са други.