Не не са крушки, използвах свето-идиоти от тез прозрачните дет светят синьо... с по едно съпротивление 750ома на 1/4W - 6бр. такива
Отначало тръгнах да сменям крушките (оригинално 2бр х 12V/1.2W) с 3бр. х 2W, ма се оказа малко проблем да нагода цвета, пробах транслуцентни фолия, пробах трансперентни и тц и тц, накрая фанах един от жичкаджиите в офиса и казах искам тука да има светодиоди, и той фана смета нещо, мери с един светодиод с тример на него колко издържа и каза бегаи си купи колкот искаш таквиз с еди си кви съпротивления и така
Монтирани са горе в плафончето, разкарах направо зелената бленда...
Колкот до часовника, и аз исках да свети синьо ма се оказа леко запоен след като са му турили зелената бленда, и ме домързя чак толкоз да се задълбочавам.
Другата хитрост е че си играх внимателската да разлепя предния джам на таблото, за да го пръсна черно, дразнеше ме туй сивото деа
След пръскането си поиграх и си напраих символите за датчиците на ситопечат върху черно-мат PVC фолио което пък се оказа че направо заспа върху черния спрей, направо не си личи
И в общи линий туй то...
Аааа другото, не се наложи да се пуска никакво допълнително захранване за оборотомера. Явно сигнала си го има оригинално в куплунга отзад тревало да има само кво да го разчете