Първо предварително се извинявам, но съм на лаик на тема автомобили. Имам проблем с вентилатор, който се намира зад предната решетка на автомобила и служи за охлаждане. Перките му са две като скапана е тази откъм шофьорското място. Отидох и си купих една която по номера на рамата ми казаха, че ставала, но след като отидох в сервиза /който ми бе препоръчан от магазина/, се оказа че перката не става /тази, която ми бяха продали е без пръстен, а мойта е с пръстен/. Оказа се че моята е от сравнително рядка модификация - човека от магазина ми каза че се казва ВАЛЕО и след като ми върнаха парите и си взеха перката /отношението беше абсолютно коректно и от магазина и от сервиза/ ми казаха че те могат да намерят такава само оригинална на цена 512лв., с което ми избиха един два зъба.
Та въпроса ми е бихте ли ми дали някакви насоки, откъде мога да търся такава на по-ниска цена - нова или втора употреба, като приемам и на ЛС предложения ако някой разполага и/или продава такава.
Благодаря предварително

Вентилатор Поло Класик - 1998
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
По всяка вероянтост ти е разбита втулката на перката - много често срещано при нашите коли - и перката се върти накриво, стърже в кожуха или радиатора, при което звукът и вибрациите са отвратителни! НЕ си купувай нов мотор с перка - смъкни стария, капсулован е, но това да не те притеснява, намери читав стругар и той да ти отвори и направи нова втулка - не повече от 30-40 лв е операцията! Правил съм го вече на VW-то, което карах, на Аудито и сега на Сеата.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”