Мнения за Golf 3 Bon Jovi
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Абе той джамбаза да не мислиш че разбира от коли та и от ФВ.Гледа 1.6 и 100 коня-демек еднакви са.Само да спомена обаче че по въртящ момент,разгръщането му в обороти,експлоатация ,еконорми и т.н. са различни.Даже на 3ка 1.6 между АЕК и АЕЕ има доста голяма разлика в получаването на въртящия момент при различни оборти и от там сериозна разлика в разхода в града.Пича обаеч съвсем друго го интересува-а именно заслужава ли си колата.Моето мнение е че тва си е ено нормално голфче
-мотора не е нищо особенно ,но и не е никак за изхвъляне и най-важното не става за обикновенна газова.Бон Джови е няква минимална разлика в екстрите.По принцип тоя мотор върви в ГТ изпълнение/пласмасови лайсни,дискови спирачки отзад,климатроник ...../ и тва му е най-хубавото.

- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Понеже стана някакви дискусия за мотора:
Това е той:
Не съм гледал точно какъв, понеже нямам много време сега. Повече ме притеснява, че където се закачва задния номер са счупени болтовете от предния и сега номера е залепен на стъклото. Как мислите, полицайте ще имат ли нещо против това
От фолксваген искат 110 евро да го закрепят, където му е мястото !!!
Това е той:
Не съм гледал точно какъв, понеже нямам много време сега. Повече ме притеснява, че където се закачва задния номер са счупени болтовете от предния и сега номера е залепен на стъклото. Как мислите, полицайте ще имат ли нещо против това

От фолксваген искат 110 евро да го закрепят, където му е мястото !!!
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
golfer написа:4-ка може да е с двигател на 3-ка, но обратното е невъзможно.
просто заради фактора време.
не може двигателя да е произведен за 4-ка и да го слагат години по-рано на 3-ка.
демек двигателя е на/за голф 3.
аман от джамбазки тъпотии за уникати за ценители и пр.
Въпроса е принципен - кой го е сложил

АзStefan написа:golfer написа:4-ка може да е с двигател на 3-ка, но обратното е невъзможно.
просто заради фактора време.
не може двигателя да е произведен за 4-ка и да го слагат години по-рано на 3-ка.
демек двигателя е на/за голф 3.
аман от джамбазки тъпотии за уникати за ценители и пр.
Въпроса е принципен - кой го е сложил

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за Golf 3 Bon Jovi
XaxoXaxo написа:Здравейте,
до скоро се мъчех с една джета. Днес капарирах един Голф 3 - Бон Джови 96 год. Имате ли впечатления от тази кола. Онзи от автокъщата ми каза, че е с двигател на 4-ка, каквото и да означава това ?!? Интересува ме здрави ли са по принцип? Има някакви екстри, но те не са ми важни. При двигател 1.6 колко трябва да очаквам разход? И т.н. Ако се сетите нещо кажете...
какво стана - купи ли голфа , аз съм със същия модел бон джови , красив е много , но имай предвид , че колата е на повече от 10 год., моят от както съм го взел само проблеми ми създава , за сега двигателчето е добре , то е 75 кс и се държи доста добре на наклонени терени , и в градско също е добре , харчи ми между 5,5-6,5
виж какво е състоянието на колата прегледай я добре преди да я купиш
- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами да забравих да напиша в предния пост, че го взех в крайна сметка
Ясно че е дъртичка колата, ама за сега са такива възможностотите. Иначе е красива и до тук добре се представя. По пъргава е отколкото очаквах за 1.6 двигател. Сега ще видим колко е разхода. Дано да е колкото казва колегата
Още се чудя със задния номер какво да направя, ама при всички случай няма да им дам на тези 110 евро !!

Ясно че е дъртичка колата, ама за сега са такива възможностотите. Иначе е красива и до тук добре се представя. По пъргава е отколкото очаквах за 1.6 двигател. Сега ще видим колко е разхода. Дано да е колкото казва колегата

Още се чудя със задния номер какво да направя, ама при всички случай няма да им дам на тези 110 евро !!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”